Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Brněnská zoo čeká návrhy veřejnosti na jméno žirafího mláděte

Zoo Brno hledá jméno pro tříměsíční žirafí slečnu, kterou při říjnovém slavnostním otevření Africké vesnice Samburu pokřtí Barbora Hrzánová. O tom, jak se bude žirafka jmenovat, rozhodne hlasování veřejnosti. Ze zaslaných tipů vybereme deset favoritů, pro které bude možné hlasovat až do 3. října.

Informace k výběru jména lze získat na webu a facebookovém profilu zoologické zahrady a také na webu a ve vysílání Rádia Krokodýl. Od 16. do 22. září je možné posílat návrhy jmen na adresu hlasovani@zoobrno.cz nebo zirafka@krokodyl.cz. Pro deset vybraných favoritů budou mít zájemci možnost hlasovat na webových stránkách až do 2. října.

Jméno bude oznámeno při slavnostním křtu, který proběhne v rámci otevření Africké vesnice Samburu v sobotu 4. října ve 14:00.

Štítky žirafa, zoo, brno, jméno, soutěž, výběr, afrika, mládě, Zoologická zahrada Brno, Barbora Hrzánová, Rádio Krokodýl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnská zoo čeká návrhy veřejnosti na jméno žirafího mláděte  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.