Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Blíží se Konference Glorious pro ty, kteří mají zájem udělat další krok na cestě k úspěchu

Pokud chce člověk dosáhnout svých cílů, musí se neustále vzdělávat. Zajímat se, zkoušet neobyčejné věci a především se nebát ničeho nového. Jestli tedy patříš k lidem, kteří se v životě chtějí někam dostat, mají zájem rozšířit své vědomosti a vymanit se ze stereotypního života, je tato konference právě pro tebe.

Dáme ti možnost poslechnout si znalosti a zkušenosti jedněch z nejúspěšnějších lidí v republice. Na chvíli tě vytrhneme ze všedního světa a dáme ti to, co tu ještě nebylo. Vyboč s námi z řad průměrných lidí a ukaž, co v tobě je. Přestaň jen snít, přišel čas tvořit.

Tato jedinečná dvoudenní akce se bude konat od 8.4. do 9.4. 2015 v SONO centru Brno, jednom z nejmodernějších evropských hudebních klubů. Budou se jí účastnit na dvě desítky řečníků, z nichž se s vámi o své zkušenosti podělí například Tomáš Čupr, zakladatel Slevovat.cz a Damejidlo.cz, Marián Jelínek, bývalý osobní trenér Jaromíra Jágra, Aleš Michl, hlavní ekonom Raiffeisenbank a poradce ministra financí, Tomáš Březina, podnikatel roku 2007 a zakladatel společnosti BEST či Pavel Moric, sedminásobný mistr ČR v karate.

Pro celý výčet vystupujících, programu a doprovodných aktivit navštiv naše facebookové stránky – https://www.facebook.com/glorious2015?fref=ts a webové stránky konference – http://glorious2015.cz

Co se týče ceny vstupenek, je v poměru k užitku minimální. Mnohdy jen za tříhodinový seminář s  jedním lektorem zaplatíš více, než za tuto dvoudenní konferenci s dvaceti řečníky. Uslyšíš tu know how, nástroje, praktiky a metody lidí kteří se díky své píli dokázali dostat až za hranice svých možností.
 
Poslechni si s námi přednášky o kariéře, byznysu a osobním rozvoji. Rozšiř si obzory, rozhled a načerpej nevšední zkušenosti. Vymaň se z teoretického světa vysokých škol a pojď se podívat, jak to chodí v praxi.

Kdy jsi pro sebe naposledy udělal něco navíc?

Zdroj: Anna Foltýnová - Konference Glorious

Štítky konference, Tomáš Čupr, Jaromír Jágr, Marian Jelínek, Aleš Michl, Tomáš Březina, Raiffeisenbank, BEST, Brno, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Blíží se Konference Glorious pro ty, kteří mají zájem udělat další krok na cestě k úspěchu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.