Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Třináctileté děti se vkradly na stavbu. Začaly demolovat materiál a zazdívat dveře a okna

Dětské srandičky vyjdou hodně draho rodiče tří holek a dvou kluků ve věku necelých třinácti let. Partička mladých se vkradla na stavbu rodinného domu na Brněnsku a našla si zvláštní zábavu - ničit a načerno stavět. Škoda se vyšplhala až na třicet tisíc. Mladé pachatele při činu zachytila nastražená fotopast.

Partička dětí začala po prozkoumání rozestavěného doma ničilt naskladněný stavební materiál. Jejich destrukční pozornosti neušly ani čerstvě vybudované části domu. Děti navíc na stavbě nechaly puštěnou vodu, čímž poničily vybudovanou výtahovou šachtu, do níž naházely cihly a další materiál.

Na druhou stranu se dvě dívky prezentovaly poměrně dobrými dovednostmi v zednických činnostech. Z uloženého materiálu postavily vysokou zeď, zazdily část dveří či okno. „Vypátrat povedené dělníky nebylo pro policisty nijak složité. Firma totiž na stavbu nainstalovala fotopasti, které hned druhý den zachytily mladé pachatele. Ti způsobili na stavbě škodu asi třicet tisíc korun," uzavřel policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Foto PČR

Štítky materiál, Brněnsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třináctileté děti se vkradly na stavbu. Začaly demolovat materiál a zazdívat dveře a okna  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.