Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Dvacetiletý mladík s dívkou pohostili kamarádku sušenkami s marihuanou, skončila na JIPce

Opravdu hloupý nápad dostal koncem července dvacetiletý mladík a jeho stejně stará přítelkyně, kteří si k sobě do bytu pozvali starší kamarádku. Třiatřicetiletou ženu totiž mladý pár pohostil kávou a dvěma sušenkami. Až poté, co je žena snědla, prozradili ji, že obsahovaly marihuanu.

Žena tomu však nevěřila a odešla domů. Tam se ji ovšem udělalo velice nevolno. Manžel zavolal záchranku a žena skončila v nemocnici na jednotce intenzivní péče. Případem se tak začali zabývat brněnští kriminalisté z „Toxi týmu“, kteří zjistili, že si sušenky mladá dvojici opatřila již dříve na nějakém večírku. Část z nich mladík se svoji slečnou snědli a o účincích věděli.

„Nyní oba čelí podezření z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za který jim může hrozit až pětiletý pobyt ve vězení," uzavřela policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Autoři | Foto ilustrační foto, Growmart.cz

Štítky sušenka, marihuana

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvacetiletý mladík s dívkou pohostili kamarádku sušenkami s marihuanou, skončila na JIPce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.