Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hnutí Slušní lidé rozvěsilo po Brně fotky nahého Hollana. Od téhle party to je pochvala, kvituje náměstek

Hnutí Slušní lidé, jež v nedávné minulosti zmínilo ministerstvo vnitra ve zprávě o extremismu, se veřejně pustilo do náměstka primátora Matěje Hollana (Žít Brno). Na dvě frekventovaná místa v Brně, konkrétně na most nad ulicí Koliště a v Gajdošově ulici, vyvěsila plachty s nahou fotkou náměstka, jak hraje na fujaru, a jeho telefonní čílo. Náměstkovi hnutí vyčítá aktuální problémy s brněnskou dopravou a označuje ho za nekompetentního.

„V jedné pohádce žije císař ve lži. Všichni mu pochlebují a až nevinné dítě musí říci: Císař je nahý. My žijeme také v pohádce. Ale je to spíše jedna z těch hrůzu nahánějících. (...) Někdo musí říci: Hollan je nahý. Nahý ve své neschopnosti řešit problémy města. Nahý ve své nekompetentnosti," uvedli Slušní lidé na svém facebooku. 

Nechali proto vyrobit dva bannery. Jeden z nich vyzývá motoristy, aby svou frustraci oznámili samotnému Hollanovi na jeho telefonní číslo. Na druhém je Hollanova nahá fotka, kterou podle hnutí sám kdysi zveřejnil. Tu doprovází slogan "k plynulé jízdě vám dnes hraje sám náměstek pro dopravu Matěj Hollan".

Podle ČTK se činem Slušných lidí dnes zabývala Městská policie Brno. Případ podle mluvčího Jakuba Ghanema kvůli podezření z přestupku předá přestupkovým komisím. Jestli plakáty na mostech nad vozovkou zůstanou, nyní záleží na majitelích staveb.

„Jsem za to rád, zrovna od téhle party mi to přijde jako pochvala, že dělám věci dobře. Mnohem víc by mě děsilo, pokud by mi vyjadřovali podporu jako mnohým jiným brněnským politikům, třeba z řad ODS nebo KSČM," napsal Hollan dnes na svém facebookovém profilu. „Nejvíc skvělý je, že zveřejnili moje telefonní číslo. Který jsem zveřejňoval už před volbama pro všechny a mám ho veřejný stále. Je to 774956148, když by to někdo nemoh najít," dodal náměstek.

Foto Facebook Slušní lidé, Matěj Hollan

Štítky Matěj Hollan, Brno, Žít Brno, ODS, KSČM, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hnutí Slušní lidé rozvěsilo po Brně fotky nahého Hollana. Od téhle party to je pochvala, kvituje náměstek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.