Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Na brněnském výstavišti se představí elita tatérů z celého světa

Více než 150 tatérů z celého světa předvede své schopnosti na brněnském výstavišti. Nová akce nazvaná Tatoo Grand Prix dá 21. a 22. října prostor ostříleným mistrům i novým talentům. Jedním z cílů je představit kvalitní tetování jako umělecký směr v mnoha stylových podobách.

Zároveň chtějí pořadatelé přispět k dalšímu sblížení různých subkultur, které se utvářejí kolem tetování, graffitti nebo současné rokenrolové scény. Širší zaměření se odráží také v doprovodném programu.

Organizátoři pro návštěvníky chystají třeba koncerty, kabaretní představení a ukázky tance u tyče jako moderní pohybové disciplíny. V plánu je exhibice graffitti a street artu s mezinárodní účastí. Děti se mohou zúčastnit
tvůrčí dílny a ukázek graffitti.

Další důležitou součástí doprovodného programu bude přehlídka klasických i speciálně upravených vozidel označovaných jako hot rods, rat rods nebo café racers.

Soutěž tatérů se uskuteční v pavilonu H, návštěvníci tam musejí zaplatit vstupné. Tatéři se utkají ve 13 kategoriích, porota vybírala z 500 zájemců. Venkovní doprovodný program bude přístupný zdarma. Více informací pořadatelé průběžně zveřejňují na webu www.tattoograndprix.cz.
 

Foto Kuba Packo Tattoo | Zdroj ČTK

Štítky Brněnské výstaviště, Grand Prix, tetování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na brněnském výstavišti se představí elita tatérů z celého světa  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.