Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Bazén na Kraví hoře modernizuje. Vstupenky i permanentky nově vyřešíte přes web

Sportovní a rekreační areál Kraví hora připravuje řadu novinek pro své návštěvníky. Ty se budou týkat hlavně odbavovacího systému, který bude postupně doplňován o nové funkční moduly, které umožní návštěvníkům nákup vstupenek on-line, dobíjení kreditů a další služby.

Jako první bude od konce srpna spuštěna pro držitele permanentek možnost pořizování í více karet k jednomu účtu a jejich zpravovaní přes ID účet na webu. Takže například každý člen rodiny může mít svou kartu, ale všechny rodinné karty budou mít společný účet a skrze něj se budou moci přes webové rozhraní kontrolovat stavy, dobíjet kredity platbou přes účet nebo platební kartou apod., pro každého člena rodinného účtu zvlášť.

„Postupně do konce roku 2017 chceme systém dále směřovat ke větší variabilitě v možnostech správy vstupenek a jejich zakoupení přes webové aplikace. Návštěvníci si je budou moct zakoupit například formou elektronické vstupenky za pomoci QR nebo čárových kódů, kterými bude možné se odbavit při vstupu do krytého bazénu, nebo volně prostupovat přes turnikety na venkovní bazény. Vyhnou se tak čekání na nákup lístku přes pokladnu,“ popsal připravovanou službu ředitel areálu Kraví hora Evžen Hrubeš. „Navíc se návštěvníci už nebudou muset prokazovat permanentkou, tu nahradí mobil,“ dodal

Bude také standardem, že všichni majitelé účtů budou zavčas informováni o důležitých informacích, akcích, o výlukách v provozu, nebo pokud budou chtít, také o teplotě vody či počtu návštěvníků. Účet na platbu bude také možné použít v sousední Hvězdárně a planetáriu Brno.

A pro příští sezonu by už mělo být možné platit z účtu také v občerstvení. „Koupaliště i vnitřní bazén na Kraví hoře jsou opravdu jedinečné, protože tak krásný výhled na Brno při možnosti koupání jinde v Brně nenajdete. Proto jsem rád, že se nám daří jít s dobou a zavádět moderní technologie i zde. Naším cílem je spokojený návštěvník, a to se nám, věřím, i díky zmiňovaným novinkám podaří podpořit,“ uzavřel starosta MČ Brno-střed Martin Landa.

Aktuální sezona je pro koupaliště na Kraví hoře velmi příznivá, pro porovnání se v červnu 2016 přišlo vykoupat 24 003 návštěvníků a v červnu 2017 jich bylo 35 686. V červenci 2016 koupaliště navštívilo 29 570 návštěvníků a v červenci 2017 jich bylo 32 458.

Tisková zpráva

Štítky Kraví hora, vstupenka, Brno, Martin Landa, Hvězdárna a planetárium Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bazén na Kraví hoře modernizuje. Vstupenky i permanentky nově vyřešíte přes web  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.