Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Po devíti letech se do Brna vrací soutěž o nejkrásnější dívku Česka. Na jaké krásky se můžeme těšit?

Po devíti letech se volba Miss vrací do moravské metropole. O tom, kdo se stane nejkrásnější dívkou České republiky 2017, bude rozhodnuto v rámci finálového galavečera Česká Miss 2017 v brněnské DRFG Areně 23. září. Na volbě královny krásy se bude podílet jak veřejnost prostřednictvím hlasování, tak početná porota.

Finálový galavečer Česká Miss 2017 proběhne pod záštitou hejtmana Jihomoravského kraje Bohumila Šimka a  primátora statutárního města Brna Petra Vokřála. „Ženy hrají ve světě mnoho důležitých rolí. Jsou to milující přítelkyně, zodpovědné matky i chápavé babičky, ale také policistky, dobyvatelky vesmíru i sportovní moderátorky. Soutěž Česká Miss 2017 představí krásné, talentované dívky, které mohou v budoucnu změnit svět. Proto mě velmi těší, že se tato akce odehraje právě u nás v Brně,“ prohlásil primátor Brna Petr Vokřál.

Brno bude hostit nejen samotný finálový večer, ale i finálovou dvanáctku v týdnu před finále. Finalistky se před finále nezastaví a kromě pracovních povinností, focení, natáčení i několika módních přehlídek budou mít příležitost podívat se i na významné brněnské památky, aby druhé největší město České republiky lépe poznaly.

O hlavní tituly se bude bojovat až v září, ale boj o titul Česká Miss Online 2017 byl již vyhlášen. Osm týdnů mohou fanoušci na sociálních sítích hlasovat pro svoji favoritku a na oficiálním facebookovém a instagramovém profilu České Miss ji průběžně podporovat.

Brněnská DRFG Arena se dočká finálového galavečera 23.9.2017, kdy proběhne souboj o korunku královny krásy. Finálovým galavečerem bude provázet moderátor TV Nova a Evropy 2 Petr Říbal. Lístky jsou v prodeji na stránkách České Miss a v síti TicketPro.


Finalistky České Miss 2017


Jako mediální partner soutěže mám exkluzivní možnost pobavit se s finalistkami přímo na jejich přípravném kempu. Zeptejte se na cokoliv, co vás zajímá! Ptát se můžete od 13 do 17 hodin. 

Štítky Česko, Brno, Česká Miss, soutěž, DRFG Arena, Petr Vokřál, Bohumil Šimek, Jihomoravský kraj, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po devíti letech se do Brna vrací soutěž o nejkrásnější dívku Česka. Na jaké krásky se můžeme těšit?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.