Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jen cyklistická helma a sandály. Muž si to svištěl mezi vinicemi kompletně nahatý

Někteří vinaři instalují na své vinohrady fotopasti kvůli zlodějům sklizně. Jedné takové se pak podařilo zachytit velmi svéráznou scénu. Místo zloděje vína zachytila kamera cyklistu. Ne však ledajakého, vedrem zřejmě velmi přehřátý muž měl na sobě pouze sandály a cyklistickou helmu. Nic víc.

Fotku z fotopasti zveřejnila na svém facebooku společnost Lahofer, které vinice Volné pole mezi Miroslaví a Hastěradicemi patří. Jak sama společnost v příspěvku udává, v tu chvíli byste naměřili ve stínu zhruba 35 stupňů, takže volnější či lehčí oděv by byl zcela na místě.

O přestupek se nejedná

Dopustil se však naháč prohřešku proti zákonům, či jde pouzě o úsměvnou letní záležitost? „V případě nahoty na veřejnosti vždy záleží na konkrétní situaci. Za určitých okolností by bylo možné uvažovat, že se dotyčný dopustil přestupku veřejného pohoršení, jeho chováním by se však podle zákona museli cítit pobouřeni alespoň tři lidé,“ prozradil serveru iDNES.cz mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem. 

Malá rada na závěr: pokud jste se inspirovali naháčem, jenž si to vesele svištěl na bicyklu mezi vinicemi "na Adama", dejte pozor, ať nepotkáte více jak tři lidi. A mějte na paměti, že jste neustále na očích!

Štítky vinice, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jen cyklistická helma a sandály. Muž si to svištěl mezi vinicemi kompletně nahatý  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.