Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Hasiči a hasičky nafotili kalendář pro onkologicky nemocné děti

Jihomoravští hasiči se rozhodli pomoci onkologicky nemocným dětem. Minulý týden proto uspořádali dvě akce, které zajistí výtěžek pro nadační fond Krtek.

Nejdříve ve čtvrtek proběhlo v prostorách požární stanice Líšeň focení spoře oděných hasičů a hasiček pro kalendář na rok 2018. Výtěžek z prodeje tohoto kalendáře poputuje právě nadačnímu fondu Krtek, který si klade za cíl zkvalitnit a zpříjemnit pobyt v nemocnici onkologicky nemocným dětem. Kalendář by měl být k prodeji tento podzim.

 

 

V pátek pak hasiči pokračovali sportovní událostí. V Lužánkách se konal turnaj v pétanque. „Turnaj uspořádali příslušníci z krajského operačního střediska a celá akce probíhala v přátelském duchu. Turnaje se zúčastnilo celkem deset družstev," uvedl na webu hasičů mluvčí Filip Venclovský. Na akci hasiči vybrali 12 tisíc korun. Celý výtěžek poputuje také nadačnímu fondu.

Foto HZS JMK | Zdroj HZS JMK

Štítky nadační fond, Lužánky, Líšeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hasiči a hasičky nafotili kalendář pro onkologicky nemocné děti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.