Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Absolutní vítěz. Španělští ohňostrůjci vyhráli i cenu diváků

Vítězem ceny diváků jsou ve dvacátém jubileu mezinárodní přehlídky ohňostrojů Starobrno Ignis Brunensis španělští ohňostrůjci Pirotecnia Ricardo Caballer. Španělé tak v Brně po ovládnutí cen udělovaných odbornou porotou získali i cenu diváků a mají tak prestižní "double" hlavní ceny a ceny publika.

 Druhé místo obsadil společný švýcarsko-čínský tým Sugyp a Jin Yi Fireworks. Třetí příčku získal český Ignis Brunensis Team za soutěžní show Jack Sparrow. O držiteli divácké ceny rozhodovala i letos veřejnost hlasováním na internetu a anketními lístky ze všech sedmi letošních ohňostrojů. Celkem v anketě hlasovalo 7 151 lidí.

Zapojení ohňostrojných diváků do hlasování je každoročně spojeno také se slosováním o věcné ceny. Hlavními výhrami jsou víkendový pobyt pro dvě osoby v hotelích Orea Hotels nebo let horkovzdušným balónem. Celkem bude mezi hlasující rozděleno třicet věcných cen. Všichni výherci budou kontaktováni hlavním producentem festivalových akcí SNIP & CO.

Tisková zpráva

Štítky Brno, Jack Sparrow, OREA HOTELS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Absolutní vítěz. Španělští ohňostrůjci vyhráli i cenu diváků  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.