Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidič dodávky nejspíše přehlédl motorku, dva těžce zranění

Vážná nehoda dodávky a motocyklu zastavila v úterý asi na dvě hodiny provoz mezi Čejčí a Terezínem na Hodonínsku, motorkář a jeho spolujezdec byli těžce zraněni. Letěly pro ně dva vrtulníky. Tři zraněné si vyžádala i nehoda dvou osobních vozů a jednoho nákladního u Sobůlek na Hodonínsku.

Nehoda dodávky a motocyklu se stala v úterý krátce před 14:00, příčiny srážky policisté zjišťují. „Pravděpodobně ale dodávka odbočovala a motorkáře přehlédla," uvedla policejní mluvčí Kamila Haraštová. Testy na alkohol a drogy u řidiče dodávky dopadly negativně, doplnila.

Na místo podle mluvčí záchranné služby Hedviky Kropáčkové letěly vrtulníky z Brna i z Olomouce. „Muž a žena středního věku utrpěli velmi vážná poranění. Byli napojeni na umělou plicní ventilaci, a takto transportováni do Brna," uvedla mluvčí. Žena skončila na urgentním příjmu Fakultní nemocnice u svaté Anny v Brně, muž v bohunické fakultní nemocnici.

Nehoda dvou osobních vozů a nákladního odpoledne uzavřela i silnici mezi Strážovicemi a Kyjovem, stala se kolem 14:30. „Nikoho jsme vyprošťovat nemuseli, v době našeho příjezdu už měla zraněné v péči záchranná služba," řekl mluvčí hasičů David Jirouš.
 

Foto HZS JMK, ilustrační | Zdroj ČTK

Štítky okres Hodonín, Sobůlky, Terezín, Čejč, Brno, Fakultní nemocnice u sv. Anny, Olomouc, Strážovice, Kyjov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič dodávky nejspíše přehlédl motorku, dva těžce zranění  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.