Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Oslavy titulu na Zelňáku zahájí Maxim Turbulenc, Starobrno vytočí zadarmo dvanáct tisíc piv

V sobotu 22. dubna od 15:00 do 18:00 se můžete těšit na velkolepou rozlučku s mistrovskou sezónou. Program nabídne setkání fanoušků a hráčů, připravena bude autogramiáda hokejistů Komety a koncert kapely Maxim Turbulenc. Na Zelný trh zamíří hokejisté po setkání s brněnským primátorem Petrem Vokřálem a jihomoravským hejtmanem Bohumilem Šimkem.

Akce na Zelném trhu začne ve tři hodiny odpoledne. „Oslavy zahájí koncert kapely Maxim Turbulenc. Vybrali jsme ji, aby akce byla vhodná i pro rodiny s dětmi,“ sdělil v tiskové zprávě Pavel Bartošek z Tržnice Brno na Zelném trhu. Zahraje také skupina Robo Patejdl Band a návštěvníci se mohou těšit rovněž na soutěže o ceny a další doprovodné akce.

V průběhu odpoledne přijedou na místo hokejisté Komety. „Chystáme také autogramiádu vítězného týmu. Chtěli bychom, aby na pódiu vystoupily i hokejové legendy – tedy hráči, kteří zažili minulé vítězství v lize v roce 1966,“ uvedl mluvčí Komety Michal Chylík.

Fanouškům slíbil generální partner Komety pivovar Starobrno za dvanáctý mistrovský titul dvanáct tisíc piv. Čepovat se začnou v sobotu od 15:00 na Zelném trhu.

Tisková zpráva

Štítky Pivovar Starobrno, hokejista, Zelný trh (Brno), HC Kometa Brno, Bohumil Šimek, Petr Vokřál, pivo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oslavy titulu na Zelňáku zahájí Maxim Turbulenc, Starobrno vytočí zadarmo dvanáct tisíc piv  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.