Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Plavecký bazén za Lužánkami dostane novou LED tabuli za necelé dva miliony

Radní v úterá vybrali pro veřejnou zakázku na nákup výsledkové světelné tabule pro Městský plavecký stadion Lužánky jako nejvhodnější nabídku firmy BASKET SPORT.  Cena nové výsledkové tabule je 1,86 milionu korun.

Nová výsledková tabule na plaveckém stadionu v Lužánkách bude připravena pro závody olympiády dětí a mládeže, která se koná v červnu v Brně. Pro mladé sportovce chceme připravit kvalitní sportoviště s moderním technickým zázemím, a také proto nahrazujeme starou nefunkční tabuli za novou,“ komentuje výběr tabule první náměstek primátora Petr Hladík.

Nová světelná tabule bude mít 26 m² a bude o 7,5 m² větší než ta původní. Kritériem pro výběrové řízení, kterého se zúčastnily čtyři firmy, byla nejnižší nabídková cena.

Olympiáda dětí a mládeže Brno 2017 se uskuteční ve dnech 24. až 29. června. Je to největší sportovní akce pro děti v České republice, kdy soutěží sportovci ve věku 13 až 16 let ve dvaadvaceti sportovních odvětvích a v jedné kulturní soutěži. Olympiády se zúčastní 3 800 mladých sportovců.

Zdroj: MMBá

Štítky Lužánky, olympijské hry, Brno, Petr Hladík, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plavecký bazén za Lužánkami dostane novou LED tabuli za necelé dva miliony  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.