Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Brno se letos má na co těšit, slibuje Business Academy

Business Academy je studentský spolek, který se prostřednictvím nevšedních, energií nabitých přednášek a workshopů snaží inspirovat studenty a podnítit je k sebezdokonalování. Pro letošní rok připravili studenti pro veřejnost sérií tématických přednášek, na nichž vystoupí hned několik vrcholných českých manažerů.

Business Academy si v letošním roce klade za cíl motivovat a inspirovat především studenty k aktivitě a touze po zlepšení. "Chceme mladým lidem připomenout, že úspěch není pro ty, co sedí doma. Chceme aby si uvědomili, že není na co čekat. Není čas ztrácet čas," říká PR manažerka Business Academy Nela Mačáková.

"Tento semestr jsme se rozhodli pojmout netradičně a celý ho sjednotit pod jednu marketingovou kampaň s názvem Je čas být lepší," dodává Mačáková. Na brněnském podiu se jako první 1. března představí generální ředitel online parfumérie Notino (dříve Parfums.cz) Michala Zámec. O den později se podělí o zkušenosti z praxe zakladatel startupu a serveru Bezrealitky.cz a CEO investiční skupiny Rockaway Ventures Jakub Havrlant.

V průběhu semestru se pak veřejnost může těšit například na zakladatelku projektu Ženy s.r.o. Evu Vaškovou-Čejkovou, bývalého guvernéra České národní banky Miroslava Singera či současného ministra dopravy Dana Ťoka.

"Cílem letního semestru je studenty posunout zase o kousek dál. Chceme je motivovat a inspirovat k tomu aby byli zítra lepší, než jsou dnes. Nezapomeňte právě teď #JeCasBytLepsi," uzavírá Mačáková.

Martin Šeda

 

Štítky Brno, Notino, Jakub Havrlant, Miroslav Singer, Dan Ťok, Rockaway Ventures a.s., Česká národní banka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brno se letos má na co těšit, slibuje Business Academy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.