Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Masarykova univerzita láká v kampani nové studenty podobiznou prvního prezidenta

Podobizna prvního československého prezidenta Tomáše Garrigua Masaryka se stala symbolem letošní kampaně Masarykovy univerzity (MU) zaměřené na uchazeče. Hlavní heslo kampaně je jednoduché: následuj Masaryka, v řeči sociálních sítí: #followmasaryk.

Kampaň pro MU připravila brněnská agentura AETNA. Ta také přišla s nápadem konfrontovat dnešní generaci s hodnotami, které prosazovala historická osobnost, jež se významně zasadila o vznik univerzity a jejíž jméno proto univerzita nese v názvu. Jednotlivé prvky kampaně, které budou využity na sociálních sítích, jako je Facebook, Instagram nebo YouTube, budou k dispozici také na www.followmasaryk.cz.

 

„Těžko bychom právě pro Masarykovu univerzitu hledali výstižnější symbol, než je podobizna TGM. Věříme, že úprava do podoby odpovídající moderním komunikačním nástrojům připomene, že i když se okolní svět mění, základní hodnoty zůstávají zachovány,“ řekla prorektorka pro vnější vztahy Hana Svatoňová.

A právě takové je i studium na MU, postavené na pevných základech znalostí a dovedností, ale současně koncipované tak, aby připravilo mladé lidi na profesní dráhu v neustále se měnícím světě.

Ke studiu do bakalářských a magisterských oborů v akademickém roce 2017/18 na MU mohou uchazeči podávat přihlášky pouze elektronicky, a to do konce února 2017. Průvodcem při volbě vhodného studijního oboru jsou jim nové webové stránky. Loni poslali uchazeči o bakalářské a magisterské obory na MU 42 tisíc přihlášek. V akademickém roce 2016/17 má univerzita v řádném diplomovém studiu téměř 36 tisíc studentů.

Zdroj: MU

Štítky Masarykova univerzita, Tomáš Garrigue Masaryk, univerzita, studium, Aetna, Facebook, YouTube, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Masarykova univerzita láká v kampani nové studenty podobiznou prvního prezidenta  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.