Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Sbírka pokrývek, dek a ložního textilu pomůže pejskům, kteří mrznou ve venkovních kotcích útulků

Venkovní teploty v těchto dnech padají hluboko pod bod mrazu a většině z nás je tento mráz nepříjemný, přestože jsme zabaleni do čepic, rukavic a šál. V útulcích však pejsci zažívají třeskutou zimu ve venkovních kotcích. Eshop PsíHvězda.cz se proto rozhodl uspořádat sbírku přikrývek pro zahřátí našich čtyřnohých kamarádů.

Do sbírky mohou zájemci nosit nový i použitý textil, deky, ručníky, přikrývky, peřiny, polštáře, ručníky, osušky i utěrky. Ideálně vše vyprané a čisté. Vedle ložních textilí můžete darovat také chovatelské potřeby jako oblečky, vodítka, obojky, postroje, pelíšky, polštářky, deky či botičky.

V případě zájmu o pomoc zvířecím kamarádům můžete donést nebo zaslat dary na adresu: Bednaříkova 1a, Brno - Líšeň. Pokud jste z Brna či okolí, pracovníci Psí hvězdy si od vás věci rádi vyzvednou. Kontaktovat je můžete emailem na eshop@psihvezda.cz, nebo na telefonním čísle 800 100 819.

Psí hvězda je eshop s chovatelským vybavením a krmivem pro zvířata. Jeho cílem je však především pomáhat organizacím a útulkům, podporovat projekty, jež si dávají za účel pomoc zvířatům v nouzi a v neposlední řadě také finančně a materiálně pomáhat při řešení naléhavých situací jako nákladné operace, živelné pohromy, epidemie či jiné. Veškerá pomoc pejskům je financována z provozování eshopu. 

"Na našem eshopu je nově také prostor pro útulky, jimž mohou případní dárci koupit konkrétní potřebné produkty. Lidé pomáhají, a moc rádi. Avšak občas posílají útulkům věci, které nevyužijí. Proto jsme ve spolupráci s útulky vytvořili wish listy, díky kterým ví dárci přesně, co útulek potřebuje," vysvětluje projektová manažerka Psí hvězdy Alena Jelínková.

Pro více informací o činnosti Psí hvězdy a případně konkrétní způsoby, jak pomoci pejskům, navštivte jejich internetové stránky.

Pomáhejte s námi! 

Martin Šeda

 

Štítky deka, textilie, Brno, Líšeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sbírka pokrývek, dek a ložního textilu pomůže pejskům, kteří mrznou ve venkovních kotcích útulků  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.