Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Na dvou kluzištích v centru dnes začalo bruslení pro veřejnost

Ode dneška si lidé mohou zabruslit na dvou ledových plochách v centru Brna. Sklouznout se návštěvníci můžou na kluzištích za Lužánkami a u Vodovy městské haly. Kluziště u Olympie funguje již necelé dva týdny. O víkendu se mezi otevřené ledové plochy může zařadit také Kraví hora.

 

Za Lužánkami dnes vyvrcholily přípravy. Od odpoledne už se bruslí. „Pro návštěvníky je připravena brusírna a půjčovna bruslí společně s občerstvením. Pro fanoušky zimního sportu jsme připravili i akci určenou pro rodiny s dětmi s názvem Mikuláš na ledě. Začne 5. prosince v 15 hodin,ʺ uvedla Michaela Radimská z městské společnosti STAREZ-SPORT,  která plochu provozuje.

Kluziště na Vodově  se otevírá po roční přestávce. Veřejnost si může v pracovní dny zabruslit ve dvou blocích a o víkendech a ve svátcích ve třech. Bruslení pro veřejnost celoročně nabízejí v menší míře i kryté haly, avšak jen v termínech, kdy tyto plochy nevyužívají hokejisté a krasobruslaři.

Dokončujeme rozvrh pro prosinec. Informace dáme na web,ʺ uvedla Soňa Homolová z DRFG Areny . Sportovní centrum Lužánky na Střední ulici má v prosinci pro veřejné bruslení tři termíny, a to v hale s rozměry kluziště NHL.

Další kluziště připravují provoz. V Areálu zdraví na Kneslově  v Černovicích otevřou 9. prosince.  Pravděpodobně již o víkendu bude k dispozici led u bazénů na Kraví hoře. U tenisových kurtů na Žabovřeské ulici chtějí začít zamrazovat plochu v nejbližší době.

Průběžné zprávy o bruslení pro veřejnost můžete najít na speciálním webu.

Zdroj: MMB

Štítky bruslení, Lužánky, Kraví hora, HC Kometa Brno, National Hockey League

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na dvou kluzištích v centru dnes začalo bruslení pro veřejnost  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.