Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Drbna radí, kam v týdnu vyrazit #11

Věřím, že skalní fanoušky sportu a českého národního týmu bude těžké dostat od televize, jelikož v pátek byly v Rio de Janeiro zahájeny letní olympijské hry. Ale i přesto se tento týden objeví akce, nad kterými popřemýšlí i nejvěrnější fanoušek. Anebo vyrazte fandit českému týmu společně s přáteli do hospůdky.

O víkendu bude sportu zdařile konkurovat kulturní program. Na hradě Veveří vystoupí během pátku a soboty nejznámější české kapely v rámci festivalu Hrady.cz.  V pátek zde vystoupí  Monkez Business, Xindl X, Mandrage a další kapely. Sobotní večer vyvrcholí koncertem Kabátů, před nimi vystoupí mimo jiné kapela Divoký Bill, Ewa Farná či Vypsaná fixa.

Ve čtvrtek 11. srpna bude na Špilberku představena hra Othello, což je zároveň i poslední představení Shakespearovských slavností. Inscenace jedné z nejznámějších tragédií se ujal Michal Vajdička, jehož fascinuje zkoumání lidských slabostí, kterými se hra zaobírá. Otázkou ale zůstává, zdali v napínavosti trumfne večerní sledování olympijských her.

Pokud chcete zůstat sportovně naladěni ale pouhé sledování toho, jak sportují ostatní, vás omrzelo, vyrazte na noční cyklojízdu Hrnem nočním Brnem. V sobotu 13. srpna je sraz v deset hodin večer před kinem Scala, kde začíná noční jízda. Jedinou podmínkou je, aby měl bicykl dvě kola, zbytek je ponechán na vaší kreativitě.

Autoři

Štítky hudební skupina, Letní olympijské hry, Rio de Janeiro, Xindl X, Ewa Farna, hospoda, Mandrage, Michal Vajdička, Divokej Bill, olympijské hry, Vypsaná fiXa, Othello

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drbna radí, kam v týdnu vyrazit #11  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.