Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ministryně školství jednala s vedením Automotodromu Brno

V pátek proběhlo jednání mezi vedením společnosti Automotodrom Brno, a.s. a ministryní školství, mládeže a tělovýchovy Kateřinou Valachovou.

Ministryně školství nastínila vedení společnosti Automotodrom Brno, a.s. základní principy možného zajištění závodu Grand Prix České republiky v roce 2016 a v dalších letech.

Ministryně školství ujistila vedení společnosti Automotodrom Brno, a.s., že respektuje postavení Automotodromu jako subjektu, který je schopen zajistit závod Grand Prix České republiky ve standardu požadovaném promotérem.

Obě strany respektují, že součástí dohody na zajištění závodu Grand Prix České republiky v budoucích letech musí být vyřešení dosavadních závazků vůči společnosti Dorna SPORTS, S.L.

Principy možného zajištění závodu, které ministryně školství diskutovala s vedením společnosti Automotodrom Brno, a.s. ministryně dále projedná s dalšími subjekty, tedy se Statutárním městem Brnem a Jihomoravským krajem. Ministryně se proto v nejbližší době setká s primátorem Petrem Vokřálem a hejtmanem Michalem Haškem.

Automotodrom Brno deklaroval, že za podmínek stanovených na dnešním jednání je připraven spolupracovat s nově vznikajícím neziskovým subjektem.

Štítky Masarykův okruh, ministr školství, Kateřina Valachová, Grand Prix, Česko, Petr Vokřál, Michal Hašek, Brno, Jihomoravský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ministryně školství jednala s vedením Automotodromu Brno  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.