Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Brána do světa modelingu. Do Brna míří casting soutěže MISS & MR. LOOK BELLA 2019

PR článek

Šanci prorazit do světa modelingu budou na konci týdne mít mladí muži a mladé ženy v Brně. V OC Olympii se totiž v pátek 25. 10. 2019 od 14 hodin uskuteční casting modelingové soutěže Miss & Mr. Look Bella 2019. Ta dává každoročně možnost okusit si život v modelingu celé řadě dívek i mužů. Samozřejmostí pro vítěze je i účast na světových soutěží krásy.

Podmínky pro účast pro dívky je věk 15-25 let a výška minimálně 170 cm, mladí mužové by měli být vyšší než 180 cm ve věku 17-25 let. Během castingu uchazeči předvedou svoji chůzi, absolvují pohovor s porotou, focení s profesionálním fotografem a promenádu v plavkách. 

Modelingová a produkční agentura Prestige Models, která soutěž již 16. rokem pořádá, vlastní licenci na pět světových soutěží, na které své vítěze posílá. Na konci srpna český Mister Look Bella 2018 vyhrál v thajském Bangkoku světovou soutěž Altitude Men International! Navázal tak na úspěchy výherkyň Miss Look Bella, které z jihokorejského Soulu v v posledním roce dovezly tituly III. vicemiss World Beauty Queen a II. vicemiss SuperTalent of the World. 

Již nyní se budoucí Mister Look Bella může těšit na reprezentaci na úspěšné tradiční soutěži mužské krásy Manhunt International, kam odletí reprezentovat ČR v únoru 2020 na Filipíny.

Štítky look bella, casting, modeling, soutěž, Brno, Queen, Česko, Filipíny, Bangkok, Soul

Brána do světa modelingu. Do Brna míří casting soutěže MISS & MR. LOOK BELLA 2019  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.