Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nová úroveň cvičení. ZONE4YOU nabízí exkluzivní přístup k péči o tělo

PR článek

Rozehřát se na posilovacích strojích, protáhnout se na józe, chytnout barvu v soláriu a odpočinout si ve wellness. Program na týden? Nikoliv. V Brně funguje už desátým rokem exkluzivní klub, kde najdete všechny možnosti péče o tělo pod jednou střechou. A na jednu vstupenku.

Klasickou jednorázovou vstupenku však v ZONE4YOU nepořídíte. Stejně tak žádnou měsíční permanentku. Jak se tedy do unikátního sportovního centra v Černých Polích dostanete? 

„Naše centrum funguje na bázi členského klubu. Zakládáme si na exkluzivitě a individuálním přístupu. Proto u nás nepořídíte jednorázové vstupenky jako ve většině fitness. Máte však možnost zdarma si nás odzkoušet  při své první návštěvě,” vysvětluje spolumajitel ZONE4YOU Zdeněk Treblík junior.

Moderní posilovna a wellness, solárium a desítky skupinových lekcí

Unikátní přitom u ZONE4YOU není jen přístup k zákazníkovi, ale samotná šíře nabízených služeb. Pod jednou střechou totiž člověk najde moderně vybavenou posilovnu o rozloze 350 metrů čtverečních s víc než padesátkou posilovacích strojů, ale i wellness centrum s velkou vířivkou, bazénem, saunou a soláriem zdarma.

Od “kruháče” po meditaci

Milovníky míčových her pak potěší i squashové kurty a po náročném dni si člověk může dopřát několik druhů masáží. Hned čtyři sály sportovního centra jsou pak určeny pro skupinové lekce, které vedou zkušení lektoři.

„Máme největší nabídku skupinových lekcí na Moravě. V současnosti jich nabízíme přes třicet druhů. Máme doslova, na co si vzpomenete. Od kruhového tréninku přes aquafit, spinning, balantes, fit dance, flowin, H.E.A.T. program, jógu, pilates až po meditaci,” vyjmenoval Treblík.

Jednu z lekcí, konkrétně H.E.A.T. program - zátěžové cvičení na běžícím páse, si vyzkoušel i Alex, který byl v ZONE4YOU vůbec poprvé. „Trochu jsem se jako nováček bál. Moc oceňuji přístup trenérky, která mi vše vysvětlila a pomáhala mi a přitom se stačila věnovat lidem, kteří chodí pravidelně,” popsal Alex. “Chtěl bych také vyzdvihnout optimální počet účastníků a krásné, čisté, moderní prostředí,” dodal Alex.

Po práci legraci

Po náročném cvičení pak člověk ocení možnost oddechu. Časové omezení není žádné. Snad až na zavírací dobu centra, přirozeně. Každý člen klubu má přitom zdarma ručníkový servis, vířivku, bazén, saunu a solárium. A před budovou parkovací místo. Neomezené členství přitom začíná na 990 korunách měsíčně.

Ke každému osobně

Že je něco jinak než v klasickém fitku, poznáte u ZONE4YOU už na recepci, kde je vám nabídnuta výborná káva nebo jiný nápoj. „Důraz na osobní přístup u nás znamená, že se o členy našeho klubu opravdu staráme. Hned v úvodu provedeme analýzu těla, popovídáme si s klientem, na co bychom se měli zaměřit a čeho a kdy dosáhnout,” vysvětluje Treblík.

Neformální, kamarádské záležitosti jsou podle Treblíka v ZONE4YOU běžnou záležitostí. „Děláme i outdoorové aktivity, setkáváme se i mimo klub, ve volném čase, abychom utužili partu. V rámci klubu pak organizujeme i soutěže o zajímavé ceny,” dodal.

„Jsme kdykoliv připraveni dokázat vše naživo. Není nic snadnějšího, než se objednat a přijít se přesvědčit sám. První návštěva je vždy nezávazná a zdarma. Těšíme se na vás!” uzavřel Treblík.

Sportovní centrum ZONE4YOU připravilo společně s Drbnou letní akci - až do konce srpna cvičení pro naše čtenáře zdarma! Stačí se kliknout na tento odkaz, kde se dozvíte více informací.

Štítky zone4you, posilovna, fitness, wellness, solárium, sauna, vstupenka, Brno

Nová úroveň cvičení. ZONE4YOU nabízí exkluzivní přístup k péči o tělo  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.