Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ve Vaňkovce se žije svatbou

PR článek

Až do 19. ledna můžete v Galerii Vaňkovka načerpat svatební inspiraci a také vyhrát zajímavé ceny. V pátek a sobotu zde dokonce potkáte i některé známé osobnosti.

Akce s názvem #žijemesvatbouvaňkovka zaujme zejména dámy a ty z vás, kteří máte plnou hlavu svatebních příprav. Po celý týden až do třetí lednové soboty jsou ve Vaňkovce k vidění svatební šaty, limuzína Rolls Royce či ukázky květinových dekorací.

Pokud chcete zjistit, zda máte štěstí nejen v lásce, ale i ve hře, můžete se zapojit do připravené soutěže. „Dejte svůj hlas některým z vystavených svatebních šatů a můžete vyhrát například zapůjčení svatebních šatů zdarma, poukaz na svatební kytici, dort či ušití večerních šatů od známé módní návrhářky“, říká ředitel Galerie Vaňkovka, Jan Borůvka.

Zpěvačka Monika Bagárová či Česká Miss Eliška Bučková

Výherce soutěže ve Vaňkovce bude vylosován v sobotu 19. ledna přímo na pódiu uprostřed obchodního centra. Ve 13:30 na něm nejdříve zazpívá zpěvačka Monika Bagárová a následně ve 14 hodin modelka Eliška Bučková vylosuje šťastné výherce.

Celé slavnostní odpoledne zakončí svým vystoupením ve 14:30 zpěvák Jarek Šimek. Vítězka soutěže Česká Miss 2008 Eliška Bučková je také tváří veletrhu Svatební show, který se v pátek i sobotu koná v sousedství Galerie Vaňkovka. Pokud tedy plánujete svůj velký den, ve Vaňkovce a jejím okolí o tomto víkendu nesmíte chybět.

Ti, kteří jsou již šťastně v chomoutu, případně na podobné radovánky nemají ani pomyšlení, však rozhodně nepřijdou zkrátka. V pátek 18. ledna totiž u Galerie Vaňkovka začíná také velká výstava ledových soch, která v případě příznivě chladného počasí potrvá až do 27. ledna.

Foto Galerie Vaňkovka

Štítky galerie vaňkovka, obchodní centrum, svatba, šaty, Vaňkovka, Eliška Bučková, svatební šaty, soutěž, Monika Bagárová, Česká Miss, Jarek Šimek, Česká Miss 2008

Ve Vaňkovce se žije svatbou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.