Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Otevřená Minská, setkání pejsků, Slavnosti moře, koncert v krasu a historická jízda

Po horkém týdnu přišlo ochlazení. O to lépe se tak bude trávit čas na čerstvém vzduchu. A že je z čeho vybírat, posuďte sami!

V pátek 22. června se opět zavře provoz Minské pro, aby se se otevřela jen a jen pro vás. Městská část Brno – Žabovřesky pořádá třetí open párty! Slibují ještě lepší program, ještě lepší počasí, a ještě lepší občerstvení.Postupně se u radnice představí kapely The People, Štejn a The Fireballs. Další koncerty jsou připraveny na Burianově náměstí. Na víc než kilometr dlouhé trase budou návštěvníky lákat gastronomické stánky. Prodejci jsou výhradně místní. Minská a Horova se vrátí do původního provozu až zítra v pět ráno.

Máte doma pejska z útulku? Tak to si nesmíte v sobotu ujít Lužánky. Na charitativní akci HAFparáda se totiž pokusí o rekord nejvíce adoptovaných pejský na jednom místě! Začátek už ve 12 hodin!.

Brněnský závodní okruh se o víkendu promění výstaviště. Technické muzeum tam spolupořádá závod Brno Revival – festival rychlosti mezi pavilony. V rámci něj bude probíhat i burza a ukážou se i slavní závodníci. Na start se postaví historická vozidla i motorky. Mezi sebou se utkají v šestnácti kategoriích.  Závod začíná v sobotu o půl desáté dopoledne, v neděli o hodinu dříve.

Morava park fest 2018 je výjimečná akce v srdci moravského krasu, kde si každý posluchač najde to svoje. V sobotu 23. června vystoupí v krásném prostředí zámeckého parku města Blanska interpreti jako je Mirai, David Koller, Sebastian, Aneta Langerová, Rybičky 48 a Jelen.

Největší grilování čerstvých mořských ryb a darů moře je opět tady. Slavnosti moře nás čekají o víkendu 23. a 24. června, již tradičně na Kraví hoře. Staňte se součástí historicky 8. vlny tsunami. Budete mít možnost ochutnat pokrmy, které se ještě nikdy na Slavnostech nepodávaly.

Autoři | Foto PabloEscoBAr

Štítky tipy na víkend, slavnost, moře, koncert, Brno, Aneta Langerová, David Koller, Žabovřesky, Burianovo náměstí, Rybičky 48, Mirai, Lužánky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: Otevřená Minská, setkání pejsků, Slavnosti moře, koncert v krasu a historická jízda  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.