Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Přípravy na Ples jako Brno vrcholí, všech 600 lístků je prodáno

Jedním z vrcholů letošní plesové sezony v ČR bude Ples jako Brno, který se uskuteční 17. ledna v prostorách Richard Adam Gallery. Všech 600 vstupenek na akci, na níž se sejde společenská smetánka, je vyprodaných.

O hosty se postará přes sto číšníků a prostory galerie, které vznikly v 19. století jako průmyslová hala, ozdobí stovky květin přivezených z Nizozemska, řekl mluvčí plesu Vít Novák.

Večerem budou provázet Josef Polášek a Lukáš Pavlásek. K tanci zazpívá britská zpěvačka Nicol Lawrenceová, zahraje Big Band Felixe Slováčka, skupina All X, a na afterparty vystoupí Ukulele Troublemakers. Některé detaily programu pořadatelé stále tají. 

Pro samotný raut bude vyhrazeno 800 metrů čtverečních. "Dbáme na to, aby byl tento prostor předimenzovaný. Díky tomu i ve tři hodiny ráno bude k dispozici 80 procent sortimentu, který zahrnuje například velký ústřicový bar," doplnil Novák.

Nejlevnější vstupenky na Ples jako Brno stály 6000 korun, nejdražší přišly na 15.000 korun. Ty zahrnují i dopravu limuzínou, osobního číšníka a neomezenou konzumaci šampaňského.

"Účast na akci potvrdily již i četné celebrity. Jejich jména ale prozradíme až počátkem ledna," uvedl Novák. Součástí akce bude také dražba uměleckých předmětů. Zisk půjde na charitu.

Kromě Plesu jako Brno je město vyhlášené i svým Plesem v opeře, kterého se loni zúčastnil představitel slavného filmového Highlandera, herec Christopher Lambert. Koná se vždy v historických prostorách Mahenova divadla. Tento ples se zatím připravuje. Kdy se uskuteční a jaký bude mít program, pořadatelé zatím tají.

Zdroj: ČTK
Foto: Ples jako Brno

Štítky zábava, styl, ples, Brno, Richard Adam, Česko, Josef Polášek, Lukáš Pavlásek, Felix Slováček, Nizozemsko, Christopher Lambert, Mahenovo divadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přípravy na Ples jako Brno vrcholí, všech 600 lístků je prodáno  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.