Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Online marketing, Budoucnost skautingu, Záviš, Kubánská noc a Oldies party

Tento týden si v hudební části hodně lidí najde to svoje – výběr je vskutku různorodý. Ale jen koncerty nejde naplnit volný čas, proto mám tady tip i na přednášku, která vám rozšíří obzor ohledně toho, jak ty internety letos budou fungovat. Anebo se inspirujte a vyrazte na výlet – ať už do přírody zavzpomínat na skautská léta, nebo autem napříč státy.

Marketing je všude kolem nás, tak ho pojďte prozkoumat zblízka na akci Trendy v online marketingu ve středu 24. ledna ve Scale. Svět online marketingu se neustále mění, získejte v něm přehled. Odborníci z nejoceňovanějších českých digitálních agentur vám prozradí, co ji nejvíc funguje.

Záviše nelze zastavit. Nezajímá ho hodina, den, měsíc, rok, Mistr pěje jako by byl mladík alkoholem a ženami nepostižený! Pojďte se na něj podívat ve čtvrtek 25. ledna na Melodku.

Skauti byli, jsou a budou. Patříte mezi ně? Nebo k nim máte blízko? Ve čtvrtek 25. ledna bude ve Skautském institutu diskusní setkání na téma Budoucnost skautingu začíná nyní. A také se tam více poodhalí projekt s tajemným názvem Svojsíkův sen.

Rozhýbejte boky a přidejte taneční kroky! V pátek 26. ledna nás čeká na Flédě Kubánská noc. Na této párty budou vést smyslné rytmy a taneční melodie salsy, cha cha cha, mamba, bolera anebo son.

A pokud jsou vaším šálkem spíše elektronické rytmy, užijete si také. Michael Burian, dlouhá léta jedna z nevýraznějších postav české taneční scény, zavítá v pátek 26. ledna do brněnského Exit Clubu a půjde o speciální tech-house set.

Baví vás auta a cestování? V pátek 26. ledna bude v kavárně Trojka promítání Piknikova klubu, což je parta kluků, která dojela do cíle Mongol Rally, nejbláznivějšího automobilového dobrodružství na cestě.

Pozvu vás také na největší taneční večírek ve stylu 80. a 90. let. Vzpomínáte rádi na staré dobré časy? Říkáte si, jak rádi byste vrátili čas? Přijďte v sobotu 27.ledna do Sono Centra a můžete protancovat a třeba i prozpívat celý večer nesmrtelných světových hitů let minulých.

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky Záviš, koncert, přednáška, Scala, Skautský institut

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Online marketing, Budoucnost skautingu, Záviš, Kubánská noc a Oldies party  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.