Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Thom Artway, Hokejový souboj univerzit, Voxel s cimbálovkou a Halloween

Tento týden bude ve schovávání vaší pravé tváře. Je jen na vás, jestli přes obličej nahodíte lebku, zombie tvář nebo modrobílou barvu. A pokud nemáte na nic takového náladu? Nevadí. Pohodový koncert přijde po náročném dni vhod každému.

Thom Artway, vlastním jménem Tomáš Maček je mladý pop folkový zpěvák, který se v roce 2015 se stal výhercem kategorie Objev roku v anketě Žebřík, a to především díky svému hitu I have no inspiration. Naživo si ho můžete poslechnout ve středu 25. října v Sono centru.

Bývalí i aktuální studenti Masarykovy univerzity a hokejová fanoušci by si měly tento týden rozhodně zarezervovat čtvrteční večer. Masarykova univerzita, jakožto úřadující akademický mistr ČR v hokeji, změří síly s Univerzitou Karlovou. Zápas vypukne v DRFG Areně ve čtvrtek 26. října v 19:00! Těšit se můžete na legendární průvod na stadión před zápasem, soutěže mezi třetinami a rivalitu obou týmů.

Ve čtvrtek 26. října vystoupí na Flédě písničkář Voxel v rámci #PopFolklorTour s cimbálovkou. Uslyšíte skladby Voxela předělané do aranží pro cimbálovou muziku, zazní nové i starší písně. Po koncertě bude následovat „folklorní afterparty“ pod pódiem.

Jediná noc, ve kterou máme možnost ukázat svoji odvrácenou tvář se blíží! Ať už Halloween máte rádi nebo naopak ho odsuzujete jako americký svátek, Halloween Madness párty bude v pátek 27. října v Sonu stát za to. Nahoďte kostýmy a vyrazte do víru noci!

 

Autoři | Foto Petr Olša

Štítky cimbálová muzika, Halloween, Thom Artway, hokej, koncert, Masarykova univerzita, univerzita, Česko, DRFG Arena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Thom Artway, Hokejový souboj univerzit, Voxel s cimbálovkou a Halloween  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.