Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tom Hanks přijel kvůli volbám do Česka! Brněnský autor virálních videí Michal Orsava opět řádil

Před rokem přijel i do Brna. Avšak zážitek to byl tak intenzivní, že ho ani nestihl rozdýchat a tentokrát si za svou novou destinaci vybral Prahu. Řeč je o Tomu Hanksovi, který pod rukama brněnské videomága Michala Orsavy ožívá v úplně nových rozměrech. Tentokrát Tom Hanks, respektive Robert Langdon, nezavítal do Česka obdivovat pohlavní orgány brněnských monumentů, ale zúčastnit se vypjatých voleb.

"Levnější máslo"...."Rohlík pod korunu"..."Méně revizorů"... Ihned po vystoupení z autobusu v Praze řvou na Toma Hankse volební transparenty, hesla a sliby ze všech stran. „Nemůžeme s jistotou říct, kdo s těmi hrůzami začal," zní Hanksovi v hlavě, když prochází Prahou. „Takhle to dál nejde!" následuje. Tom Hanks s tím prostě musí něco udělat. Svůj grál nachází až na Václavském náměstí. A teď...jak se rozhodnout?

A jaký byl vlastně záměr brněnského kreativce? „Před volbami mě vždy štve nečinnost českých voličů, zejména mladší generace. Chtěl bych vyšší účast občanů ve volbách. Když už byl i sám profesor Robert Langdon ochotný přijet až z Ameriky k nám, aby uplatnil svůj hlas, tak to přece zvládnou i čeští občané!," glosuje Orsava. Herec Tom Hanks je pro něj dvorním figurantem v jeho videích. „Díky němu už je čitelnější můj rukopis tvorby. Jistě znáte video Brno - město plné vzrušení, kterým to všechno začalo. Navíc Tom Hanks je pro mě dost charismatickým člověkem na to, aby dostal lidi k volbám," uzavírá tvůrce.


Michal Orsava se za poslední rok proslavil skutečně skvostnými kousky.  Na svědomí má například Brno - město vzrušení, kde Robert Langdon odkrývá nejtemnější brněnská tajemství.

Hitem především na sociálních sítích se staly Babišovy dostihy.

Monumentální úspěch pak slavil i jeho Michael Knight aneb Knight Rider, který svého legendárního Kitta prohnal po české D1.

Štítky Tom Hanks, volby, Česko, Robert Langdon, Praha, Brno, Michael Knight, virální video, Andrej Babiš, Amerika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tom Hanks přijel kvůli volbám do Česka! Brněnský autor virálních videí Michal Orsava opět řádil  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.