Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Burčákový pochod, výstava pejsků z útulku, fotbal, blešák a Hrnem Brnem

Babí léto dnes ukázalo svoje kouzlo a doufejme, že vydrží i o víkendu. Ten totiž nabízí stejně pestrobarevné vyžití, jako je podzim sám!

Nelichotivý počet bodů má zatím na kontě brněnská Zbrojovka, která okupuje poslední místo tabulky nejvyšší fotbalové ligy. V sobotu však do Brna na Srbskou dovalí Slovácko a nový brněnský trenér Roman Pivarník bude chtít ukázat, že se hráči v červeném umí semknout a vybojovat tři body. Zápas začíná v 17 hodin.

Pokud jste milovníky psů, rozhodně se v sobotu přijďte podívat do Lužánek. Své nové páníčky tam totiž budou hledat pejsci z útulků. CHCETE NÁS? Umísťovací výstava a promenáda adoptovaných psů si dává za cíl ukázat,  že v útulcích už dávno nejsou jen staří, nemocní a agresivní psi. Že jsou to psi, které odložil člověk, protože už se mu nehodili do života. A že co je  pro jednoho "odpadem", pro jiného může být zlatem.

Babí léto pokračuje a proto tu opět máme Blešák U Čápa na Priglu. Chcete získat nové originální kousky do svého šatníku? Nebo naopak vyprázdnit skříň a zbavit se nepotřebných pro vás věcí, které jiné využijí? Přijďte prodávat, nakupovat nebo prostě omrknout Blešák U Čápa, dát si pivo a užít si poslední teplejší víkend. Začátek o sobotní 13. hodině.

Hrnem Brnem bude v sobotu 14. října slavit! Čeká nás totiž desáté pokračování brněnské klubové noci. Jako vždycky můžete počítat s následujícím - 6 klubů, více jak 20 kapel, kyvadlová doprava, lístek za 100 Kč a pořádná nedělní kocovina. Prý to bude to divoký!

Burčák je nápoj plný zdraví. Obsahuje obrovské množství přínosných látek, vitamínů, enzimů, ovocných cukrů. Procházky jsou také zdravé. A teď nemáte žádnou výmluvu, proč nezúčastníte Burčákového pochodu, který nás v sobotu 14. října v Miloticích čeká.

Autoři | Foto Bontour.cz

Štítky Brno, pes, Roman Pivarník, Slovácko, Lužánky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: Burčákový pochod, výstava pejsků z útulku, fotbal, blešák a Hrnem Brnem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.