Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Ordinace v růžové zahradě, Kancelář Blaník nebo Hra o Trůny. Boskovice chystají festival seriálů

V Boskovicích na Blanensku se v polovině července uskuteční první ročník seriálového festivalu. Na návštěvníky čekají jednotlivé epizody oblíbených seriálů i promítací maraton série Hry o trůny. 

Pro jednodenní festival organizátoři přichystají čtyři projekční plochy. Na boskovickém zámku budou diváci moct sledovat epizody seriálů ze všech televizních stanic, například První republika, Doktor Martin, Ulice, Ordinace v růžové zahradě, Temný kraj, Ohnivý kuře, Doktorka Kellerová a další. V plánu je také výstava rekvizit, autogramiády herců a doprovodný program pro dospělé i děti.

„Televizní seriály jsou dnes nejoblíbenější zábava na obrazovkách televizí, ale také na chytrých telefonech a na tabletech. Proto jsme se rozhodli věnovat celý den jejich fanouškům, kteří se sejdou na jednom místě a navíc se budou moci setkat se svými televizními hvězdami," uvedl ředitel festivalu Kryštof Šafer.

Na své si v Boskovicích přijdou i příznivci seriálu Hra o trůny, v kině Panorama pro ně bude přichystáno promítání celé šesté série. Organizátoři ale nezapomenou ani na fanoušky alternativních titulů, jako Kancelář Blaník, Čtvrtá hvězda, Vyšehrad, Kosmo, Trpaslík nebo Pěstírna.

Pro děti pořadatelé přichystají "jejich" seriály, například Mazaly. Mladší generace se ale může těšit například i na pohádkovou cestu na hrad. Festivalový den zakončí ve zrekonstruovaném letním kině koncert Xindla X, který je mimo jiné autorem písničky k seriálu Na vodě.

Festival seriálů organizátoři chystají na 15. července, začátek je v areálu boskovického zámku v 11:00. Ve stejný čas začne v kině promítací maraton Hry o trůny. Koncert Xindla X je v plánu ve 20:00.

Zdroj: ČTK
 

Štítky festival, Boskovice, Hra o trůny, Ordinace v růžové zahradě, Kancelář Blaník, okres Blansko, Xindl X, Ulice, Doktor Martin, První republika, Ohnivý kuře, Temný Kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ordinace v růžové zahradě, Kancelář Blaník nebo Hra o Trůny. Boskovice chystají festival seriálů  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.