Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Drum and bass a benefice? Iný Koncept zaručuje hudební kvalitu i ochotu pomáhat

Jak může vypadat spojení elektronické hudby a benefičního záměru? Dozvíte se už dnes v novém brněnském kulturním prostoru Artbar Druhý Pád! Brněnsko-boskovická promotérská skupina Mindicted Crew zde pořádá drum and bassový večírek Iný Koncept, jehož výtěžek půjde na podporu programu Hard & Smart, který funguje pod obecně prospěšnou společností podané ruce.

A co konkrétně peníze vybrané v rámci tohoto večírku podpoří? Hard & Smart je terénní program, v jehož rámci se pracovníci Podaných Rukou zaměřují na prevenci, monitoring, zmírňování negativních efektů rekreačního užívání drog a odborné intervence v prostředí večírků elektronické taneční hudby. „Pohybujeme se v tomto prostředí, a jelikož problémy spojené s rekreačním užíváním návykových látek na našem publiku pozorujeme, jsme toho názoru, že projekt Hard & Smart odvádí velice záslužnou činnost.“ říká Vojtěch Sedlák, spoluzakladatel Mindicted Crew a hlavní organizátor akce Iný Koncept. Více info o projektu najdete zde.

A proč Iný Koncept? Tento název organizátoři akce zvolili, jelikož si pozvali značné množství spřátelených DJů ze Slovenska. Hlavními hosty večera jsou zástupci Basement DnB Crew – Mikro a Cuker, kteří se představí ve společném setu. Ze Slovenska je dále doplní Vooid, Cockroach, RH+ a Bradrs. O zbytek programu se postarají brněnské stálice, jmenovitě Calli a 2Nine z Liquidators crew a za Soul Ex Machina crew zahrají Six Beat Under s Attemptem. Celou akci symbolicky zakončí pracovník Podaných Rukou, DJ E2jz z Bassinfection crew!

To vše v krásném, novém, neokoukaném a příjemném klubu, který se nachází na křižovatce ulic Kotlářská a Štefánikova (zastávka Pionýrská). Druhý pád je multifunkční kulturní prostor, kde se běžně konají divadelní představení, koncerty kapel nebo stand-up shows. Nutno však poznamenat, že večírkům elektronické taneční služby to v těchto prostorách taky moc sluší! Hlavní sál je nekuřácký, což ale supluje stylová kuřárna. Velikým plusem je také kvalitní bar, kde si  vychutnáte výtečnou čepovanou Chotěboř.Výjimečnost prostoru podtrhne kvalitní 15 KW soundsystem a exkluzivní light show, o které se postará Basstronic Control Crew!

Tisková zpráva

Štítky Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drum and bass a benefice? Iný Koncept zaručuje hudební kvalitu i ochotu pomáhat  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.