Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: První pomoc na cestách, Leoš Mareš, Korben Dallas a Balkan Bashavel

Krásné Velikonoční pondělí Brno! Koledníci by už měli mít dávno dokoledováno a já mám pro vás další várku tipů na následující týden. Doufám, že vám zbyla po prodlouženém víkendu energie, protože tento týden se bude tancovat!

Ještě než se však rozvlníme v bocích, dostaneme příležitost naučit se něčemu velmi užitečnému. Dokonce tak užitečnému, že to může lidem okolo nás - a dost možná i nám samotným - jednou zachránit život. Expediční klub si na úterý 18. dubna připravil workshop s názvem První pomoc na cestách, kde vás Zachránář Filip Chládek připraví na chvíle, o kterých doufáte, že nenastanou.

Minulý týden na Flédě koncertovala Katarzia a kapela Billy Barman a byl to jedinečný zážitek. Další vydání česko-slovenského večera alternativních kapel připravila Fléda na 20. dubna. Ze Slovenska přijede kapela Korben Dallas s novým albem Stredovek a jako host zahrají Houpací koně v čele s Jiřím Umlaufem.

Proč nevolat lidem před šestou ráno? Každý má na to svou odpověď. Ale jaká by byla odpověď Leoše Mareše? To se dozvíte v pátek 22. dubna, kdy Leoš Mareš dorazí do Brna na diskuzní setkání Lidé z praxe na Provozně ekonomické fakultě Mendelovy univerzity. Leoše netřeba představovat – moderátor, bavič, tu a tam i zpěvák a neoficiální král českého Instagramu. Tak co? Potkáte se s ním?

Balkan Bashavel se vrací v pátek 21. dubna do Brna oslavit v Kabinetu múz jaro hudbou a tancem! Po boku oblíbeného DJského dua Malalata tentokrát vystoupí slovenští DJs Dr. Tesla z Brigada Rakija a Julah. DJské sety doplní hrou na saxofon skvělý hudebník Tomáš El Checo Průša. Mohu vám slíbit, že balkánské tóny vás nabijí energií a rozhodně z vás dostanou i poslední zbytky jarní únavy.

Aneta Krikelová

Štítky Leoš Mareš, hudební skupina, Brno, Velikonoční pondělí, Fléda, Slovensko, Tesla Motors, energie, Mendelova univerzita v Brně, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: První pomoc na cestách, Leoš Mareš, Korben Dallas a Balkan Bashavel  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.