Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Brno rozesměje pravá anglická stand up comedy

Pro fanoušky pravé anglické stand up comedy se v Brně blýská na lepší časy. Už ve čtvrtek 23. března můžou milovníci kvalitního humoru shlédnout v prostorách nově otevřeného baru – Artbar Druhý Pád představení Joke's on You.

 

 

Tahle veselá parta se skládá z komiků pocházejících z celého světa. Většina z nich se pohodlně usadila v prostředí střední Evropy a jsou připraveni sdělit vám svou unikátni perspektivu na tenhle malebný kousek zeměkoule.

Se svým originálním humorem pravidelně vystupují ve Vídni, Grazi a taky v Bratislavě. Teď se snaží smíchem dobýt i moravskou metropoli. Pokud chcete zažít atmosféru amerických comedy clubů, už nemusíte nutně do  New Yorku. Brno  bohatě stačí.

  

Joke's on You je momentálně jediná anglická stand up comedy show v Brně. V minulosti se objevili  podobné projekty pod jménem Crown Comedy Club, které však skončili v roku 2014. Od té doby se fanoušci stand up comedy, museli spokojit jenom s tuzemskou tvorbou, která je ale taky na kvalitativním i kvantitativním vzestupu.

Brány se otevírajío půl osmé a představení začíná o osmé večerní. Vstupenky budou k dispozici na místě, rezervace je možná mailem na adresu druhypad.rezervace@gmail.com nebo na internetových stránkách.

Foto: Martina Cimermanová

Tisková zpráva

Štítky Brno, Vídeň, Bratislava, New York, střední Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brno rozesměje pravá anglická stand up comedy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.