Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Mňága a Žďorp, Electroswing, MDŽ a Tom Hanks v Brně

Tento týden je spousta akcí, na které bych vás chtěla lákat. Ale spíš bych chtěla připomenout datum 8. března, kdy nás čeká Mezinárodní den žen. Pánové, kluci, muži - ať už si o tomto svátku myslíte cokoliv, darování kytičky není nic náročného a může velmi potěšit!

Víte, co za video vyjede jako první, když do YouTube zadáte "Brno"? Je to video Město plné vzrušení aneb Tom Hanks zavítal na Moravu od Michala Orsavy. Michal bude v pondělí 6. března hostem Šťavnaté debatyUniferu. Šťavnatá debata představuje event, kde se můžeš těšit na zajímavého řečníka a jeho inspirativní příběh. Na závěr neformální debaty bude i prostor pro networking

Naleštěte boty, vytáhněte kšandy, motýlka a nalaďte se na vlny electro swingu – v úterý 7. března nás čeká na Flédě akce Student Electro Swing. Na hlavním pódiu budou rytmus udávat jedni z nejlepších českých a slovenských DJů tohoto stylu.

A s Flédou ještě nekončíme. Skupina Mňága a Žďorp zavítá na Flédu ve čtvrtek 9. března. Jarní klubové turné Mňágy a Žďorp nabídne klasický dialog tří kytar a nezaměnitelného saxofonu. Mezi novými peckami z chystaného alba Třínohý pes zazní i oblíbené songy z 90. let nebo písně z alba Made in China.

Mezinárodní den žen je tento týden – přesněji 8. března. Improvizační divadlo Bafni plánuje na tento večer v Kabinetu múz speciální show s názvem Moc dnešních žen. Jaká je skutečná moc dnešních žen? Kolik toho zvládnou? Potřebují muže? Co s nimi je možné zažít? A co ne? Co zvládne jen chlap? Je mezi muži a ženami dneska ještě boj? A je vůbec co poměřovat? A co na to říká krize mužství? To všechno uvidíte na MDŽ v Kabinetu múz!

 

Štítky Mňága a Žďorp, Tom Hanks, Brno, Mezinárodní den žen, YouTube, Fléda, Morava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Mňága a Žďorp, Electroswing, MDŽ a Tom Hanks v Brně  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.