Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: narozeniny Horkýže Slíže, festival Expediční kamera a ples PEFky

Vyleštěte si boty, tento týden se bude tancovat do ranních hodin! Na jeden večer budete potřebovat společenské lakýrky a druhý zase oceníte hodně pohodlnou obuv. A když vám zbudou síly, můžete vyrazit na cestovatelský festival, ale hlavně ať neusnete na přednášce.

Jaké hrozby na jednotlivce i celé státy čekají na internetu? Dokáže na ně právní systém účinně reagovat? Dočkáme se v budoucnu digitálních válek, nebo už nyní probíhají? Odpovědi na tyto otázky se dozvíte v pondělí 27. února na moderované diskuzi s bezpečnostním expertem Miroslavem Marešem a odborníkem na ICT právo Radimem PoláčkemImpact Hubu.

Nitranská kapela Horkýže Slíže oslaví v roce 2017 čtvrt století své existence. Slavit přijedou i do Brna a rovnou dvojnásobně! Užít si koncert na Flédě můžete totiž ve středu 1. března i ve čtvrtek 2. března. Sebou dovezou i své nové album.

Že jste na Mendelově univerzitě nestudovali? To vůbec nevadí, pokud chcete tento čtvrtek, 2. března, navštívit reprezentační ples Provozně ekonomické fakulty v Laser Show Hall v Boby centru. A návštěvu doporučuji, stojí opravdu za to! Letos se přesuneme do 20. a 30. let, do období swingu a jazzu. Později večer oživí electroswing v podání těch nejlepších – Dj Papa Django & Swing Thing společně s DJ Swing Garden. Nebude chybět předtančení, odpočinkový prostor, fotokoutek a především after party.

Šestý ročník cestovatelského festivalu Expediční kamera míří do Brna. Těšte se na dvoudenní koktejl šestí filmů,čtyř přednášek, ochutnávku štírů a exotického ovoce. Vše vypukne ve středu 1. březnakině Scala a program bude probíhat i ve čtvrtek.

Aneta Krikelová

Štítky festival, Horkýže Slíže, přednáška, videokamera, ples, Miroslav Mareš, Brno, Mendelova univerzita v Brně, Scala, Fléda, narozeniny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: narozeniny Horkýže Slíže, festival Expediční kamera a ples PEFky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.