Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Mezinárodní hokej, Láskyplný Zelňák a Tradiční ples

Mezinárodní hokej dorazil do Brna. Po ledě DRFG areny v těchto dnech poletují ti mladíci před hranicí dospělosti z nejlepších hokejových zemí světa. Přjiďte podpořit naše v sobotu proti USA a v neděli proti Rusku. Pokud však přeci nejste sportovně zaměřeni, určitě vás zaujmou dva z tradičních brněnských plesů.

Čeští hokejisté ve středu vydřeli vítězství nad Finskem 2:1 a ve čtvrtek prohráli až po samostatných nájezdech se Švédy 3:4.V sobotu budou hrát v DRFG areně s od 18:3é USA a v neděli od půl čtvrté s Ruskem. Tímto duelem také turnaj pěti národních týmů vyvrcholí.

„Švédové prosazovali postupný útok a výborně bruslili. Jsem rád, že to kluci zvládli a zareagovali na soupeře. S týmem, jako jsou USA, to bude podobné. Věřím, že se dobře připravíme,“ uvedl trenér hokejových nadějí Petr Haken. Program turnaje najdete zde.

V sobotu bude na Zelném trhu první ročník akce Láskyplný Zelňák. Hlavním tahákem budou řemeslné výrobky, sladkosti a dárečky s valentýnskou tématikou. Lidé uvidí i energickou kapelu Gospel Friends a Pěvecký sbor Blahoslava Hajnce,

Plesová sezóna pokračuje. V sobotu hostí Besední dům V. reprezentační ples Kantilény a ve stejnou dobu v Bobycentru je na programu Tradiční ples v Brně.

Zdroj: MMB

Štítky hokej, ples, USA, HC Kometa Brno, Rusko, DRFG Arena, Finsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: Mezinárodní hokej,  Láskyplný Zelňák a Tradiční ples  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.