Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

SOUTĚŽ: 4 lístky na hořkou komedii Zakázané uvolnění v divadle Bolka Polívky

V Brně oblíbené divadlo Bolka Polívky uvádí nové představení Zakázané uvolnění. Jelikož mě hra velmi zaujala, tak chci aby si ji užili i moji čtenáři. Tak mám pro vás soutěž o 2x2 lístky na představení ve čtvrtek 2. února.

 

 

Divadlo Bolka Polívky v první polovině února uvede hned dvě úspěšné inscenace z repertoáru pražských scén. První z nich, Zakázané uvolnění, bude odehrána pouze jednou a to ve čtvrtek 2. února od 19.00. V hořké komedii A studia Rubín Zakázané uvolnění se v hlavních rolích představí Zuzanou Stavná, Terezou Hofová a Eliškou Křenkovoá, kterou diváci znají například ze seriálu ČT Vyprávěj či z minisérie televize HBO Pustina.

A co čekat od představení Zakázané uvolnění? Únos nevěsty...hokejistická hospoda...bouřka...právě probíhající semifinále mistrovství světa v hokeji... Bar je plný alkoholu, jukebox plný songů a ženich nejde a nejde. Jak tohle dopadne? Hořká komedie, ve které se setkávají tři mladé ženy v jednom čase a prostoru, aby zde nemilosrdně rozebraly své životy, vztahy a především muže. Tři zkušenosti, tři příběhy, tři pohledy na svět a jedno dramatické vyústění.

Pokud chcete vyhrát dva lístky na představení Zakázané uvolnění, stačí kdyžve formuláři odpovíte na otázku "Které hry v divadle Bolka Polívky mají v únoru premiéru?". Abych vám to zjednodušila, přidávám tip, že ZDE najdete nápovědu.

 

 

 

SOUTĚŽ: 4 lístky na hořkou komedii Zakázané uvolnění v divadle Bolka Polívky

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky divadlo, Bolek Polívka, představení, komedie, HC Kometa Brno, Česká televize, Zuzana Stavná, Tereza Hofová, Mistrovství světa v ledním hokeji

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: 4 lístky na hořkou komedii Zakázané uvolnění v divadle Bolka Polívky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.