Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Manéž Bolka Polívky se po dvou letech vrátí na obrazovky, natáčet se bude opět v Brně

Česká televize natočí ve druhém lednovém týdnu po více než dvouleté pauze již 54. díl Manéže Bolka Polívky. Hosty budou herečka a blogerka Marie Doležalová, kapela Chinaski, herec Michal Suchánek, artista Moskevského státního cirkusu Vladimir Georgievsky nebo slovenský komik Pavol Seriš.


Manéž se bude natáčet jako v minulosti v brněnské hale Vodova 13. a 14. ledna. Zatím poslední díl televize odvysílala v červnu 2014. Před rokem Polívka říkal, že s jeho Manéží už ČT z neznámých důvodů nepočítá. Mluvčí brněnského studia Hana Orošová tehdy ČTK řekla, že ČT zájem měla, ale neobdržela požadovaný námět. Diváci mohli zhlédnout Manéž naživo na šestidílném československém turné, jehož hosty byli například Pavel Liška, Arnošt Goldflam či skupina Horkýže Slíže.

Přesný termín, kdy ČT nový díl odvysílá, není zatím jasný. Obvykle však Manéž do programu zařadí do několika týdnů po natáčení. "Jsme moc rádi a počítáme, že budeme s Manéží pokračovat i nadále," řekla dnes ČTK Orošová.  V další spolupráci doufá také manažer Bolka Polívky Ladislav Krapek.

První díl humoristického pořadu, který připravuje brněnské studio ve spolupráci s Divadlem Bolka Polívky, vysílala tehdejší Československá televize už v roce 1978. V každém díle se divákům představilo několik divadelních skečů samotného Polívky i hostů, které si do pořadu zval. Těmi byli například Milan Lasica, Hana Hegerová či komik Miroslav Horníček. Dříve Polívka připravoval většinou dva díly pořadu ročně.

Zdroj: ČTK
 

Štítky Bolek Polívka, Česká televize, Brno, Michal Suchánek, Marie Doležalová, Pavol Seriš, Chinaski, herec, Pavel Liška, hudební skupina, Arnošt Goldflam, Horkýže Slíže

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Manéž Bolka Polívky se po dvou letech vrátí na obrazovky, natáčet se bude opět v Brně  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.