Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Zibura, Zrní, Sto zvířat, Ty Nikdy a Svět podle Prota

Doufám Brňáci, že jste tento rok nezlobili, nejezdili šalinou na černo (Matěj Hollan zřejmě letos dostane uhlí) a v podchodu občas někomu dali pár drobných. Tento týden mám pro vás několik zajímavých akcí, tak by byla škoda, aby to někteří zmeškali v pekle.

 

Ladislav Zibura je před peklem ochráněný. Potom všem, co na svých cestách zažije si zaslouží pořádnou mikulášskou nadílku. A jeho čtenáři od něj naopak dostali novou knihu Pěšky mezi buddhisty a komunisty. Pokud čtení není zrovna váš šálek, můžete přijít v pondělí 5.12. do Scaly, kde se dozvíte o Ladislavově cestě přes Čínu a Nepál. Jako bonus dostanete povídání šarmantního cestovatele, který je magnet na smolné příhody. Naštěstí.

Tento týden bude Fléda zaplněna hned třemi skvělými koncerty. V úterý 6. prosince zde vystoupí ska kapela Sto zvířat, s kompletně novým programem, která zde odehraje písničky z nejnovějšího alba.

Den poté, ve středu 7. prosince, zde odehraje koncert kapela Zrní. Zrní se vydalo na česko-tibetské turné společně s tibetským hudebníkem Lotenem Namlingem. Kapela Zrní se zapojila do projektu Hrajem tibetsky na rozvíjení česko – tibetských vztahů. A jako poslední se na Flédě ukáže hip hopové uskupení Ty Nikdy Label. V pátek 9.12 zde v rámci tour živě vystoupí Rest, Paulie Garand, DJ Fatte a další.

Kde jinde si vychutnat osudy lidí, které navštívila bytost z vesmíru, než v brněnské hvězdárně? Dvě představení, 6. a 12. prosince, představí dramaticky ztvárněný bestseller i filmový hit, K-PAX – Svět podle Prota. Inscenace bude ozvláštněna projekcí a slibuje návštěvníkům vskutku netradiční divadelní zážitek. Ale jak jinak pojmout Svět podle Prota, než netradičně?

Aneta Krikelová

Štítky Ladislav Zibura, obilniny, Sto zvířat, hudební skupina, Matěj Hollan, Scala, Čína, Fléda, Nepál, DJ Fatte, Paulie Garand, Ty Nikdy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Zibura, Zrní, Sto zvířat, Ty Nikdy a Svět podle Prota  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.