Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Vrchol sezony Ples jako Brno už téměř vyprodal vstupenky. Program je ale pořád tajný

Okouzlující atmosféra, nejvybranější pokrmy a špičkový program i letos táhnou Brňany do industriálního prostoru Fait Gallery. Právě tam se 21. ledna 2017 odehraje vrchol plesové sezony – Ples jako Brno. Témě devadesát procent vstupenek je už nyní vyprodaných, vstupenky Premium už k dispozici nejsou.

Organizátoři Plesu jako Brno hlásí opět rekordní zájem o lístky. Zbývá jich už méně než pětina. „Lidé rezervovali vstupenky ještě než jsme zahájili prodej,“ řekl Bedřich Snášel, majitel agentury OnePR,  která je spolupořadatelem plesu. Stejně jako v uplynulých ročnících mohou zájemci kupovat tři typy vstupenek. Nejlevnější vyjde letos na 5929 korun, nejhodnotnější VIP vstupenka pak stojí 11 970 korun. „Největší zájem je přitom právě o exkluzivní místa,“ podotkl Bedřich Snášel.

 A to i přesto, že pořadatelé dosud tají, kdo bude po loňské show Vojty Dyka & B-side Band hlavní hudební hvězdou večera. Jasné je zatím jen jméno moderátora – hosty večerem opět provede Libor Bouček.

Večer „all inclusive“

Vyšší cena vstupenky je zčásti jen zdánlivá. Organizátoři si zakládají na tom, že i základní servis pro běžného hosta je na tak vysoké úrovni, že večerem bezstarostně protančí bez jediné vydané koruny navíc. „Jedinou výjimkou je dobročinná dražba, jejíž výtěžek putuje přes nadaci Pro dětský smích k nemocným dětem,“ říká s úsměvem spolupořadatel večera Tomáš Pakosta.

Ten má jako spolumajitel exkluzivního brněnského restaurantu Valoria na starosti i chuťové pohárky hostů. A tady je Ples jako Brno nekompromisní. Každému hostovi doporučí vhodné víno k jídlu sommeliér, těm s nejhodnotnějšími vstupenkami dokonce jejich osobní. A k jídlu se celý večer servírují okouzlující variace české a francouzské kuchyně, kterými je restaurant Valoria proslulý.

Nejlepší v Brně? Organizátoři hledí spíš k Vídni

Po šesti letech od chvíle, kdy se plesoví hosté vydali do bývalé strojírny továrníka Wanniecka poprvé, je Ples jako Brno nezpochybnitelně jedničkou brněnské plesové sezony. Ale to berou organizátoři jako samozřejmost, ambice mají jiné. „Když jsme začali plánovat první Ples jako Brno, měli jsme jasný plán – přinést do Brna koncept plesového galavečera, který nemá v celé zemi obdoby. Těší nás, když se o nás říká, že jsme nejlepší ples v Brně. Laťka je ale někde jinde. My se chceme poměřovat s nejlepšími akcemi ve Vídni a dalších plesových metropolích světa,“ zdůrazňuje Tomáš Pakosta, který s Bedřichem Snášelem v lednu na svém plesu přivítá i nejvlivnější brněnské osobnosti.

Ani těm nejváženějším hostům, kteří mají v ceně vstupenky zajištěnou cestu limuzínou, vlastního číšníka a sommeliéra a neomezenou konzumaci pravého šampaňského, zatím ale organizátoři neřekli, kdo „nahradí“ Vojtu Dyka & B-side Band bandleadera Josefa Buchty v roli hlavní hvězdy večera. Pouze naznačili: „Oproti předchozím ročníkům budeme chtít překvapit zajímavou osobností ze zahraničí,“ napovídá Tomáš Pakosta.

Tisková zpráva

 

Štítky Brno, vstupenka, ples, Fait Gallery, Vojtěch Dyk, Vídeň, Libor Bouček, Josef Buchta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vrchol sezony Ples jako Brno už téměř vyprodal vstupenky. Program je ale pořád tajný  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.