Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Balaton Sound - 10 hvězdných jmen startuje předprodej

10. ročník Balaton Sound 2016 ohlašuje deset top jmen taneční a hip-hop scény a zahajuje předprodej. Armin van Buuren, Macklemore & Ryan Lewis, W&W, Oliver Heldens a mnohem víc čeká fanoušky Balaton Sound.

Ti by neměli váhat, nejlevnější Early bird permanentky jsou totiž dostupné jen 72 hodin a předprodej začal v úterý 8. prosince ve 14:00. 

Program Balaton Sound je vždy zaměřený nejen kvalitu ale i na rozmanitost současné taneční, elektronické a hip-hop scény. První ohlášená jména (seřazeny abecedně): A$ap Ferg, Armin van Buuren, Fritz Kalkbrenner, Hernán Cattáneo, Lost Frequencies, Macklemore & Ryan Lewis, Oliver Heldens, Paul van Dyk, Robin Schulz and W&W, jsou jen první kapkou bohatého programu desátého ročníku festivalu Balaton Sound.

Vstupenky

Od 8. prosince (14:00) jsou k dostání Early bird permanentky po pouze po omezenou dobu 72 hodina to do 14:00 11. prosince. Letos jsou k dostání dvě verze permanentek. Pětidenní permanentka, která zahrnuje také středu 6. července, tzv. nultý den, na kterém vystoupí mega hvězdy Macklemore & Ryan Lewis a Oliver Heldens. Balaton Sound  na pět dní, to je neuvěřitelná plážová party v Zamárdi na břehu jezera Balaton v Maďarsku. Druhá verze permanentky je čtyřdenní a platí pro festivalové dny 7.-10. července, kdy se na pódiích představí také Paul Van Dyk, Armin Van Buuren, Robin Schultz a další. Pro návštěvníky, kteří hledají něco extra je v nabídce VIP permanentka, která nabízí například oddělené VIP vstupy do areálu a VIP zónu se speciálním barem a velkou tribunou u hlavního podia.

Ubytování a cesta

Zamárdi je krásné město, které je situováno k blízkosti jezera Balaton. Velké jezero se nachází jen hodinu od Budapešti. Zamárdi je snadno dostupné z letiště Ferenc Airport a hlavní stanice Maďarského města. Dostupná přímá kyvadlová autobusová doprava. Balaton Sound je jeden z mála elektronických hudebních festivalů s přírodním břehem jezera. 2 km pláže pro fanoušky muziky a pravého léta na festivalu. Toho využívá i speciální možnost ubytovaní a kemp na pláži vedle festivalové zóny nabízí tu nejlepší možnost jak prožít nezapomenutelný pětidenní festival.

Život Balaton Sound 2015

MasterCard Balaton Sound 2015 přilákal stejný rekordní počet návštěvníků jako vloni. Na festival zamířilo celkem 145 000 návštěvníků z téměř šedesátky zemí, aby si užili velkolepou party na slunečné pláži jezera Balatonu. Největším tahákem byl sobotní program, kdy vystoupili Faithless a Afrojack, areál s 35 000 návštěvníky dosáhl své maximální kapacity a festivalové brány se s nápisem „Vyprodáno“ opět uzavřely.

Více informací a vstupenky na www.balatonsound.cz

Tisková zpráva

Štítky jezero, Armin van Buuren, Ryan Lewis, Oliver Heldens, festival, Balaton, Paul van Dyk, pláž, VIP, Fritz Kalkbrenner, Hernán Cattáneo, Robin Schulz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Balaton Sound - 10 hvězdných jmen startuje předprodej  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.