Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Rozepře v Tuřanech se změnila v zákeřné napadení tyčí

Čištění interiéru vozu v Tuřanech rozhodně nemělo pro třiatřicetiletého muže a jeho malého syna znamenat drama, v jaké se nakonec změnilo. Devatenáctiletý mladík ze sousedství jej se svým otcem po hádce brutálně napadli a způsobili mu několik zranění v obličeji a po těle. Policisté zadrželi staršího z útočníků, agresivní mladík utekl a nyní je kriminalisty stíhán na útěku pro těžké ublížení na zdraví. Policie žádá veřejnost o pomoc s jeho hledáním.

"Třiatřicetiletý muž se před domem věnoval čištění interiéru vozidla za přítomnosti svého malého syna, když k němu přišel devatenáctiletý mladík z vedlejší ulice a začal s ním komunikovat," uvedla k případu policejní mluvčí Andrea Straková. Majitel vozu se však odmítl s mladíkem bavit a poslal ho pryč. "Po několika minutách na místo přišel druhý muž, pětačtyřicetiletý otec mladíka a došlo k slovní potyčce," pokračovala Straková. Skutečné drama však mělo teprve přijít.

V jednu chvíli se nečekaně znovu objevil rozčílený mladík, který s tyčí v ruce muže napadl. Když se k němu přidal i jeho otec, neměl napadený otec malého dítěte příliš šanci útoku vzdorovat. Když dorazila na místo přivolaná hlídka policie, zadržela už na místě jen staršího z agresorů. Ten je nyní stejně jako jeho syn stíhán pro těžké ublížení na zdraví. 

Policie žádá o pomoc při hledání devatenáctiletého Romana Kudríka. Je střední postavy, má ryšavé vlasy a výšku mezi 165 a 175 centimetry. Policie upozorňuje, že může být nebezpečný, neměl by však být ozbrojen. Jakékoliv informace sdělte policistům přes tísňovou linku 158.

Štítky hádka, rozepře, napadení, útok, tyčí, tuřany, brno, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozepře v Tuřanech se změnila v zákeřné napadení tyčí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.