Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Nečekaný návštěvník z Marsu a polonahá dívka na ulici

Nuda v Brně tento víkend rozhodně nebyla. Alespoň pro místní strážníky. Ti se krom jiných případů museli vypořádat i se dvěma, při kterých zůstává rozum stát.

Na první letošní víkendový večer určitě jen tak nezapomenou obyvatelé ubytovny v Komárově. Z klidného spánku je vyrušil devětačtyřicetiletý muž, který bodal nožem s deseti centimetrovou čepelí do dveří jednoho z pokojů. Když jej z této zábavy vyrušili přivolaní strážníci, dotyčný nůž upustil a začal poskakovat a vydávat nesrozumitelné skřeky. Když se jej hlídka snažila uklidnit, snažil se omluvit své chování vysvětlením, že přiletěl z Marsu. „Hlídka muže uklidnila a vyrozuměla zdravotníky. Potom jim v sanitce asistovala při převozu zmateného muže na psychiatrii," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Mladík na ulici svlékl svoji přítelkyni

O vznětlivosti svého o pět let staršího přítele se přesvědčila třiadvacetiletá žena, na kterou policii upozornili řidiči projíždějící Opuštěnou ulicí. Ta totiž po partnerské hádce skončila v této ulici opuštěná a to jen v kalhotkách, ponožkách a s občanským průkazem v ruce. To bylo podle její výpovědi to jediné, co jí přítel zanechal.  „Zbytek oblečení a hotovost, kterou měla u sebe, ji po hádce vzal a odešel,“ popsal Ghanem. Když hlídka dorazila na místo, žena se jim svěřila s tím, že ji mladík i fyzicky napadl, naštěstí ji ale neporanil.

„Strážníci prochladlé ženě okamžitě nabídli deku a usadili ji do služebního vozidla,“ dodal Ghanem. Mladíka sice strážníci v okolí nenašli, dříve toho dne jej ale již potkali, a to při kontrole kvůli údajnému pokřikování na ulici.

„Informace o něm proto poskytli státním policistům, kteří si případ převzali pro důvodné podezření ze spáchání trestného činu,“ uzavřel Ghanem.

Napsal: Ondřej Steiger

Štítky Brno, Komárov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nečekaný návštěvník z Marsu a polonahá dívka na ulici  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.