Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž se zbraní přepadl banku, prý má nemocné dítě

Se zbraní v ruce minulý týden navštívil pobočku Komerční banky na Vídeňské ulici a požadoval vydání hotovosti. Svou výzvu omlouval tím, že má nemocné dítě. Pokladní banky však jeho argumenty neobměkčily a ani po několika minutách muži žádné peníze nedala. Policie nyní žádá veřejnost o pomoc s identifikací pachatele.

Brněnští kriminalisté, kteří se věnují objasňování násilné trestné činnosti, vyšetřují další případ loupežného přepadení banky a žádají veřejnost o pomoc při pátrání po pachateli. K loupeži došlo minulý týden ve čtvrtek odpoledne. Do pobočky v ulici Vídeňské přišel muž ve středních letech hovořící česky a na hlavě měl nasazenou černou kšiltovku a pod ní patrně také černou paruku v délce mikáda.

Přišel k přepážce, vytáhl pistoli a po pracovnici požadoval vydání finanční hotovosti s tím, že má nemocné dítě. Chtěl pětitisícové bankovky a zaměstnankyni banky vyhrožoval, že pokud mu peníze nevydá, zastřelí ji i další klientku. Odvážná žena za přepážkou ovšem odmítla hotovost vydat a nepozorovaně se ji podařilo stisknout tlačítko tísně.

Pachatel to naštěstí bez střílení po několika minutách vzdal a z místa odešel s prázdnou. Muže při jeho jednání zachytila bezpečnostní kamera. Policie nyní žádá občany, kteří poznají muže na snímcích, aby veškeré informace poskytli na lince 158. 

Štítky přepadení, banka, brno, zbraň, neúspěšné, zločin, kriminalita, hotové peníze, Komerční banka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se zbraní přepadl banku, prý má nemocné dítě  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.