Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dva nezletilí srazili dívku, její rodina si to s nimi chtěla vyřídit

Zběsilou jízdou po chodníku v tajně zapůjčeném voze ohrožovali dva nezletilí mladíci obyvatele Husovic a Zábrdovic. Při své jízdě dokonce srazili dívku, které museli pomoci kolemjdoucí. K velkému problému se schylovalo ve chvíli, kdy si s mladíky, kteří zajeli do Bratislavské ulice, šli účty vyřizovat příbuzní sraženého děvčete.

Strážníci o mimořádném případu z úterní noci ihned vyrozuměli republikové policisty a několik hlídek včetně Jednotky operativního zásahu a psovodů MP ihned začalo provádět šetření, pátrat po podezřelých, ale také uklidňovat vyhrocenou situaci.

K Bratislavské ulici, kam údajně mladíci prchli, se totiž začala stahovat větší skupina příbuzných sražené dívky. S mladíky si chtěli incident vyřídit sami a situace tak zaměstnala celkem čtyři dvojčlenné hlídky brněnských strážníků. Strážníkům se nakonec podařilo zjistit informace o totožnosti sedmnáctiletého slovensky hovořícího mladíka, jenž údajně auto řídil, a jeho o rok mladším spolujezdci.

Poznatky předali státním policistům pro důvodné podezření ze spáchání trestného činu a hlídka strážníků z místní služebny dovedla republikovým kolegům i další svědky. Hlídka státní policie si převzala i informace o identitě majitele vozidla, který mladistvé podle vlastních slov poslal do auta pro lahev alkoholu, ale nedovolil jim s vozidlem odjet.

Štítky brno, bratislavská, bronx, zábrdovice, Husovice, auto, nezletilí, sražená

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva nezletilí srazili dívku, její rodina si to s nimi chtěla vyřídit  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.