Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Poznáte tohoto mladíka? Ukradl mobil dítěti a hrozil mu pořezáním

Brněnští kriminalisté se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění mladíka, který minulý týden odpoledne přepadnul a okradl o mobilní telefon dvanáctiletého chlapce.

O několik let starší mladík za chlapcem do chodby domu v ulici Švermově, chytil ho silně za rameno, přimáčkl ke zdi a chtěl po něm mobilní telefon. Vyděšený chlapec zůstal strnule stát. Pachatel mu sáhl do kapsy kalhot a mobil si sám vzal s výhružkou, že pokud bude kontaktovat policii, tak ho pořeže. Z místa následně utekl neznámo kam.

         

Zloděj byl mladík snědé pleti, ve věku mezi 15 až 20 lety, vysokého kolem 160 až 170 cm a z úst mu měl vyčnívat přední křivý zub. Na sobě v době přepadení měl šedou mikinu s kapucí a světlým nápisem JBMNT a teplákové maskáčové kalhoty. Mladíka zachytila bezpečnostní kamera umístěná v chodbě domu. 

„Jakékoliv informace k pohybu či pobytu podezřelého mladíka, prosím neprodleně sdělte policistům přes tísňovou linku 158," vyzvala policejní mluvčí Andrea Cejnková.

 

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poznáte tohoto mladíka? Ukradl mobil dítěti a hrozil mu pořezáním  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.