Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Opilý mladý muž se svlékl před strážníky. Pak jim začal vyčítat, že před nimi stojí nahý

Velkou dávku trpělivosti prokázali strážníci, kteří včera před sedmou hodinou ráno budili opilého mladíka. Ten se před nimi totiž vysvlékl a začal jim svoji nahotu vyčítat. Svůj exces korunoval náhlým výbuchem agrese, když znenadání začal demolovat výlohu.

Sedmadvacetiletý muž spal v úterý ráno velmi tvrdým spánkem přímo na chodníku v Benešově ulici. Když se konečně probudil, začal hlídku urážet a pokusil se utéct. Strážníci ho zastavili a vyzvali ho k předložení dokladů. Na to reagoval dalšími nadávkami a během okamžiku si z nepochopitelných důvodů svlékl mikinu i tričko.

Strážníků se potom ukřivděným tónem zeptal, jestli považují za normální, že před nimi stojí polonahý. Ti mu přirozeněn řekli, že se svlékl sám a z vlastní vůle a požádali ho, aby se oblékl. Muž ze severních Čech sice poslechl, jenomže potom se prudce otočil a udeřil pěstí do výlohy. Hlídka okamžitě zakročila a donucovacími prostředky dostala muže pod kontrolu, aniž by stihl způsobit jakoukoliv škodu. V poutech potom zamířil na záchytnou stanici a je podezřelý z několika přestupků.

Foto ilustrační foto, MP Praha | Zdroj MP Brno

Štítky Severní Čechy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý mladý muž se svlékl před strážníky. Pak jim začal vyčítat, že před nimi stojí nahý  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.