Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Mladík napadl řidiče autobusu linky 67. Policisté prosí veřejnost o pomoc při pátrání

S neurvalým a agresivním cestujícím se v neděli 1. října setkal řidič autobusové linky číslo 67 krátce před jednadvacátou hodinou u nákupního centra v ulici Cimburkově. Jejich potyčka skončila zraněním řidiče, mladík z místa utekl.

Řidič autobusu přijel do zastávky a všimnul si mladíka, který nastoupil do dopravního prostředku s rozpitým nápojem v plechovce. Cestujícího tedy upozornil, že nemůže jet v autobusu s otevřeným pitím. Mladík však začal na řidiče vulgárně útočit. Řidič na to reagoval výzvou k předložení také platné jízdenky. To mladíka vytočila a fyzicky staršího muže napadl,. Při následné bitce vypadla dvojice z autobusu. Řidič utrpěl zranění a vykloubil si rameno, mladík z místa utekl.

 

Mladík  měl zhruba 25 let, bílou pleť, hubené postav s krátkými tmavými vlasy a protáhlým obličejem. Mluvil česky bez přízvuku a bez vady řeči, na sobě měl mikinu tmavé barvy s nápisem New York 86, modré rifle a batoh tmavé barvy.

„Policisté žádají veřejnost o pomoc při ztotožnění výtržníka. Současně se obrací na svědky události, kteří v autobusu cestovali, aby poskytli případně další informace přes tísňovou linku 158," uvedla policení mluvčí Andrea Cejnková.

 

Foto PČR

Štítky řidič autobusu, New York, úraz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík napadl řidiče autobusu linky 67. Policisté prosí veřejnost o pomoc při pátrání  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.