Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Namol opilá žena se opírala o kočárek s měsíčním miminkem. Nadýchala tři a půl promile

Každá žena přistupuje k mateřství s jinou mírou zodpovědnosti. Brněnští strážníci se v těchto dnech setkali s případem, nad kterém nelze než kroutit hlavou. Namol opilá matka čekala na hlavním nádraží na spoj hromadné dopravy. Přitom se opírala o kočárek, aby neupadla. V krvi měla totiž více než tři a půl promile alkoholu. V kočárku teprve měsíční miminko.

V pátek v noci zavedli svědci hlídku městské policie k silně podroušené ženě s kočárkem. Strážníky oslovili v jedenáct hodin na ostrůvku před hlavním nádražím, kde byla právě hlídka na pravidelné kontrole.

Žena se o kočár opírala a měla velké potíže udržet se na nohou. Vezla přitom teprve měsíčního kojence, s nímž chtěla dojet autobusem do Zábrdovic. Hlídka musela ženu opřít o služební vozidlo, aby neupadla na zem. Při zkoušce na alkohol nadýchala přes tři a půl promile.

Strážníkům už potom nedokázala ani odpovídat na otázky. Přivolali proto sanitku, státní policisty a přímo na místo následně dorazili i sociální pracovníci. „Ženu převezli zdravotníci za doprovodu hlídky městské policie na záchytnou stanici a celý případ si vzhledem k okolnostem převzala Policie ČR," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Štítky kočárek, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Namol opilá žena se opírala o kočárek s měsíčním miminkem. Nadýchala tři a půl promile  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.