Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Sbalil dívku na parkovišti v Brně a prožil s ní milostnou noc. Ráno zjistil, že mu vybílila byt

Pořádnou lekci dostal v nedávných dnech mladý muž, který se rozhodl strávit noc plnou vášní s neznámou dívkou. Při večerní rozvážce zboží se na něj usmálo na parkovišti před obchodním domem v ulici Cejl štěstí. Třiadvacetiletý mladík z Rosicka se tam seznámil s dívkou, která nakonec přijala jeho pozvání k sobě do bytu. Pozdní večer a brzké ranní hodiny při láhvi šampaňského proběhly ještě podle jeho představ. Ranní vystřízlivění však muselo být náročné.

Ranní procitnutí začalo zjištěním, že dívka už v bytě není. To by samo o sobě neznamenalo žádnou tragédii, pokud by zmizela sama. K hostitelově smůle s ní však zmizely i hodinky, mobil, notebook a další věci dohromady za nejméně dvacet tisíc korun.

Mladík vše okamžitě nahlásil policistům. Sám pak o několik dnů později napomohl k dopadení zlodějky. Při obvyklém rozvozu zboží poblíž hlavního nádraží narazil na jemu moc dobře známou ženu. „Po kontaktování tísňové linky ji policisté z Oddělení hlídkové služby zadrželi. Ještě ne osmnáctiletá dívka se při výslechu přiznala. Nyní je stíhaná pro krádež," uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Autoři | Zdroj PČR

Štítky Brno, Cejl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sbalil dívku na parkovišti v Brně a prožil s ní milostnou noc. Ráno zjistil, že mu vybílila byt  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.